Alfa Romeo Giulia GT Veloce με 350 PS;

Alfa Romeo Giulia GT Veloce με 350 PS;

Σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο θα υπάρξει ένα ακόμα μοντέλο που θα γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην Giulia Veloce και την κορυφαία Quadrifoglio.

Η αλήθεια είναι ότι από τα 280 μέχρι τα 510 άλογα το κενό είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Έτσι η ιδέα ακόμη και η φήμη ενός μιας ενδιάμεσης Giulia, ανάμεσα στη Veloce και στην Quadrifoglio δεν ακούγεται ούτε παράδοξη ούτε εκτός τόπου και χρόνου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αμερικανό συνάδελφο Bozi Tatarevic, το service site της FCA δείχνει μια Giulia με δίλιτρο 4κύλινδρο μοτέρ τούρμπο υψηλής απόδοσης. Και μάλιστα αναγράφει ότι αποδίδει 350 άλογα. Μια καλή σφήνα ανάμεσα στο δίλιτρο 4κύλινδρο της Giulia Veloce με τους 280 PS και τον 2,9λιτρο V6 με τους 510 PS.

Το αμερικανικό Car and Driver που επικοινώνησε με την Alfa Romeo USA έλαβε την απάντηση ότι «δεν υπάρχουν σχέδια για άλλα μοτέρ στην Giulia για τη Βόρειο Αμερική στο μοντέλο του 2018 εκτός από το 2.0 και το 2.9». Ωστόσο, όπως σημειώνει εύστοχα το περιοδικό, η Alfa Romeo δεν απέκλεισε κάτι για την Giulia 2019.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio [video]

Πάντως, αν αληθεύει δεν θα ήταν άσχημα. Μοτεράκι με απόδοση 175 PS/lt! Και τι όνομα να του δίνανε; Κάτι σε Giulia GT Veloce, για να μην ξεφεύγουμε από την ιστορική πεπατημένη της ονοματολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμή: Alfa Romeo Giulia Coupé 2000 GT Veloce 1971-1976

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube