Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Αυστραλία [video]

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Αυστραλία [video]

Αυστραλοί carjackers(!) ανοίγουν πυρ εναντίον οδηγών και Αστυνομίας σε ένα video που μόλις κυκλοφόρησε.

Το άγριο περιστατικό, που συνέβη τον Φεβρουάριο του 2015 και βιντεοσκοπήθηκε και από ένα έναν ιδιώτη(;) αποτελεί μια από τις πιο τολμηρές καταδιώξεις που έχουν καταγραφεί στη μεγάλη αυτή χώρα.

Η καταδίωξη που έγινε στην περιοχή του Queensland και βγήκε στον «αέρα» από το τηλεοπτικό κανάλι  9NEWS, δείχνει ένα ζευγάρι επικίνδυνων εγκληματιών σε μια τρελή προσπάθεια διαφυγής, με πυρά εναντίον αθώων πολιτών και αστυνομικών.

Η κάμερα του περιπολικού και μια κάμερα, που δεν προσδιορίζεται εάν είναι κυκλοφορίας ή ιδιώτη, δείχνει τους δύο καταδιωκόμενους φυγάδες, John Tough και Calin McCabe, να σταματούν στην κεντρική διαχωριστική νησίδα αφού ανασχέθηκαν από τα ζωνάρια με τα ειδικά καρφιά. Στη συνέχεια βγήκαν από το κλεμμένο αυτοκίνητό τους και πυροβολώντας προς το περιπολικό που είχε επίσης σταματήσει σε απόσταση πίσω τους, διάβηκαν τη διαχωριστική μπαριέρα και προσπάθησαν να σταματήσουν κάποιο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο M1 στο ύψος των Tweed Heads.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Θεία δίκη για νευριασμένο πεζό σε διάβαση στην Αυστραλία [video]

Οι οδηγοί, υποψιασμένοι και βλέποντας τους καταδιώκοντες αστυνομικούς, αρνούνταν να σταματήσουν παρόλη την απειλή των όπλων. Μάλιστα ένας από αυτούς έπεσε πάνω σε ένα από του πειρατές, αφοπλίζοντάς τον ακούσια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πώς να κλέψεις ένα αυτοκίνητο από συνεργείο και να φύγεις σαν κύριος [video]

Τελικά οι ημίγυμνοι και υπό την επήρεια ναρκωτικών άνδρες, συνελήφθησαν, με τον ένα εξ αυτών να έχει τραυματιστεί βαριά από τα πυρά των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube