Πρώτη γεύση από την BMW i3 για το ελληνικό κοινό

Πρώτη γεύση από την BMW i3 για το ελληνικό κοινό

Σε μια ειδική εκδήλωση η BMW αποκάλυψε στην Ελλάδα το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα παραγωγής, την i3

Σε μια εκδήλωση για λίγους η «BMW Hellas» αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή την i3 στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου για να... μυηθούν στα μυστικά της ηλεκτροκίνησης όπως αυτή εκφράζεται από το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα της βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «BMW Hellas», η χώρα μας θα είναι μια ανάμεσα στις τέσσερις της ΝΑ Ευρώπης στις οποίες η διάθεση του αυτοκινήτου θα αρχίσει τον επόμενο μήνα.
Η i3 ενσωματώνει όχι μόνον όλη την τεχνογνωσία της BMW στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρίας απέναντι στο περιβάλλον, τις φιλικές προς αυτό μορφές μετακίνησης αλλά και τη βιώσιμη μελλοντική μετακίνηση στις πόλεις.

Να θυμίσουμε πως η  βασική τιμή  του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι  € 36.150.
Στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει επιλέξει η BMW για τους αγοραστές του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, η εταιρία με σκοπό να είναι – όπως λέει κοντά στους πελάτες της για… πολύ περισσότερο από όσο ορίζεται από τα 150 Km αυτονομίας του αυτοκινήτου,  θα τους υποστηρίξει με «στρατηγική τεσσάρων σημείων» στην παροχή premium υπηρεσιών, οι οποίες είναι: Φόρτιση στο σπίτι: Το Wallbox (επιτοίχιος πίνακας φόρτισης), είναι η πρώτη και μοναδική λύση φόρτισης στο σπίτι που προσφέρει μία εταιρία αυτοκινήτων. Το αποκλειστικό Wallbox δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους πελάτες μία ολοκληρωμένη υπηρεσία φόρτισης του αυτοκινήτου στο σπίτι. 

Επίσης η Δημόσια Φόρτιση, η Ευέλικτη Μετακίνηση και οι Υπηρεσίες Υποστήριξης, σύμφωνα με τις οποίες το BMW Group πρόκειται να συνάψει συνεργασίες με παρόχους δημόσιας φόρτισης σε όλες τις χώρες όπου λανσάρονται τα μοντέλα BMW i, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης σε συγκεκριμένα σημεία.

Επιπλέον, διάφορες υπηρεσίες υποστήριξης όπως οι εφαρμογές ConnectedDrive και μελλοντικές υπηρεσίες οδικής βοήθειας, βρίσκονται σε εξέλιξη για την κάθε ευρωπαϊκή αγορά. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube