Dacia Spring Cargo, το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό

Dacia Spring Cargo, το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό

Το νέο Dacia Spring Cargo, που εξοπλίζεται με τον ηλεκτροκινητήρα Electric 65 και έχει άδεια φορτηγού, είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό μοντέλο της ελληνικής αγοράς.

Dacia Spring Cargo

To νέο Dacia Spring Cargo αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή ώστε ο επαγγελματίας να αποκτήσει πρόσβαση στα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Με τον ελαστικό και οικονομικό ηλεκτροκινητήρα του προσφέρει καλή απόκριση στην επιτάχυνση και με τον μικρότερο κύκλο στροφής στην κατηγορία, με 4,8 μ, εξασφαλίζει καθημερινή ευκολία στην οδήγηση και τη στάθμευση.

Ιδανικό για επαγγελματικές μετακινήσεις σε αστικό περιβάλλον, το Spring Cargo είναι το πιο αποδοτικό, ηλεκτρικό last mile delivery βαν προσφέροντας 1 κυβικό μέτρο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης, 1,159 μ. ωφέλιμο μήκος φόρτωσης και 365 kg ωφέλιμου φορτίου (με τον οδηγό – 290 kg χωρίς).

To νέο Dacia Spring Cargo, το πιο προσιτό επαγγελματικό της ελληνικής αγοράς μπορεί να γίνει δικό σας από €17.950

Dacia Spring Cargo

Χάρη στον κινητήρα Electric 65, το Dacia Spring Cargo εξασφαλίζει αυτονομία της τάξεως των 220 km σε μικτό κύκλο και 305 km σε αστικό κύκλο (WLTP). Η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνάει τις 14,5 kWh/100 km, νούμερο το οποίο πέφτει ακόμα περισσότερο, στις 10,4 kWh/100 km. όταν το Spring κινείται στην πόλη.

Παράλληλα, με το καλώδιο και την πρίζα της έκδοσης Extreme η φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 13,5 ώρες, μέσω μιας απλής οικιακής παροχής ρεύματος, χρόνος που πέφτει σε κάτι λιγότερο από 60 λεπτά, αν αξιοποιηθεί η προαιρετική δυνατότητα ταχείας φόρτισης (DC), για μέχρι και το 80% φόρτισης της μπαταρίας.

Dacia Spring Cargo

To νέο αυτό μοντέλο της ρουμανικής φίρμας, διατίθεται αποκλειστικά στην κορυφαία, εξοπλιστικά, έκδοση Extreme. Στον εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνεται το σύστημα multimedia Media Nav με πλοήγηση και οθόνη αφής 7’’, σύνδεση με smartphone, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, cruise control & speed limiter, ηλεκτρικά παράθυρα και A/C.

Πέραν του πλήρους εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, η έκδοση Extreme ξεχωρίζει για τα μοναδικά της χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων, τμήματα του αμαξώματος και του εσωτερικού βαμμένα σε χάλκινη απόχρωση («Copper Brown»), αυτοκόλλητες λωρίδες στις πόρτες, ειδική διακόσμηση στα προστατευτικά του κάτω μέρους των θυρών, ειδική εκτύπωση στα εμπρός ελαστικά πατάκια.

Dacia Spring Cargo

Αν συνυπολογίσουμε και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» και την τρέχουσα προσφορά της Teoren Motors η τιμή του Spring Cargo διαμορφώνεται στις €17.950 (ή €13.366  χωρίς τον ΦΠΑ).
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube