Novitec, δείξε μας τώρα την πισωκίνητη Huracán [video]

Novitec, δείξε μας τώρα την πισωκίνητη Huracán [video]

Ενώ η Novitec βελτιώνει στο «υπόγειο» την πισωκίνητη Lambo Huracán μας ρίχνει στάχτη στα μάτια και μας κρατά απασχολημένους με Huracán Spyder 870 PS.

Ο γερμανικός οίκος βελτίωσης Novitec που διαθέτει το ειδικό παράρτημα Torado για τα σούπερκαρ από τη Sant’Agata Bolognese μόλις ανακοίνωσε την πιο ισχυρή μετατροπή του σε Lamborghini Huracán Spyder.

Η δική μας ερμηνεία ωστόσο είναι ότι με αυτόν τον τρόπο μας κρατά απασχολημένους μέχρι ο Γερμανός aftermarket specialist να λανσάρει μια βελτιωμένη πισωκίνητη Huracan.

Η Novitec είχε ανακοινώσει ότι εργάζεται πάνω σε μια Huracán LP580-2 και σαφώς υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο βλέπουμε αυτό και όχι τη «ολόφρεσκια» τετρακίνητη Spyder ως τη μεγαλύτερη πρόκληση. Βλέπετε, η πισωκίνητη Huracán (που μπορείτε να διαβάσετε για τη στοκ στο DRIVE που κυκλοφορεί 11/8 στα περίπτερα) μπορεί να μην είναι τόσο κοφτερή όσο μια Ferrari 488 GTB ή μια McLaren 650S όταν πρόκειται να βάλεις όλη τη δύναμη κάτω, κάτι που μας κάνει απίστευτα περίεργους σχετικά με το πώς προσέγγισε το θέμα ο ιταλικός οίκος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη McLaren 650S [video]

Επιστέφοντας στη βελτίωση της ανοιχτής Huracán, που μόλις ήρθε στο mail μας, και αυτή ακολουθεί τις βελτιώσεις που έχουμε δει ήδη στη Novitec Torado Huracán Coupé.

Ο 5,2λιτρος V10 φυσικά υπερτροφοδοτήθηκε μέσω κομπρέσορα, με τα νούμερά του να ανεβαίνουν από τους 610 PS και τα 57,1 kgm στους 871 PS και στα 97,9 kgm. Αυτό σημαίνει ότι με supercharging δεν πρόκειται να πετύχεις τον 4ψήφιο αριθμό ίππων που πιάνουν οι διτούρμπινες βελτιώσεις, αλλά η ακαριαία απόκριση και το καλύτερο soundtrack είναι καταλληλότερο με το πνεύμα της Lamborghini. Και μιας και μιλάμε για ήχο, αυτός προσφέρεται για τα αυτιά μας αφειδώς και μέσω ενός συστήματος εξάτμισης φτιαγμένο από Inconel, το υλικό που χρησιμοποιείται στα μονοθέσια της F1.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari 488 Spider

Για να περνούν σωστά τα παραπάνω άλογα στο δρόμο, το αυτοκίνητο χαμήλωσε στην ανάρτηση κατά 3,5 πόντους. Ευτυχώς, η εταιρεία κατάλαβε ότι δεν έχουν φάει όλοι την ίδια πετριά, οπότε ήδη ετοιμάζει μια λύση με ρυθμιζόμενη coilover. Κάστομ ζάντες, με διάμετρο 20 ίντσες εμπρός και 21 πίσω περιλαμβάνονται κι αυτές στο μενού, ντυμένες με λάστιχα P Zero.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Novitec πειράζει τη Lamborghini Aventador LP 750-4 SV [video]

Τη λίστα της αναβάθμισης συμπληρώνουν το ανθρακονημάτινο body kit που ντύνει όμορφα τις στοκ καμπύλες της Huracán. Και εδώ να πούμε στους κολλημένους με την υψηλή ταχύτητα ότι το αεροδυναμικό πακέτο έχει βελτιστοποιηθεί σε αεροδυναμική σήραγγα.

[Πηγή Novitec]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube