Lucid Air Sapphire, το πιο γρήγορο θωρακισμένο στον κόσμο

Lucid Air Sapphire, το πιο γρήγορο θωρακισμένο στον κόσμο

Με μόλις 175 kg επιπλέον θωράκισης, αυτό το Lucid Air Sapphire προστατεύει χωρίς να αλλοιώνει τα οδικά χαρακτηριστικά.

Το Lucid Air Sapphire είναι μια πανίσχυρη ηλεκτρική μπερλίνα. Με 1.251 ίππους κι επιδόσεις που σοκάρουν, είναι το κατάλληλο όχημα για να αντέξει το επιπλέον βάρος της θωράκισης. 

Όταν χρειάζεται λιγότερα από 2” για το 0-100, από 4” για το 0-200 κι από 9” για το 1/4 του μιλίου, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα παραμείνει αρκούντως γρήγορο για να ξεφύγει από τους κακοποιούς παρά το επιπλέον βάρος. Και με WLTP αυτονομία άνω των 700 km, δεν φοβάσαι να πατήσεις τέρμα το δεξί πεντάλ του Air Sapphire και να αφήσεις τον κίνδυνο πίσω σου.

Η λογική είναι να αντέξει το όχημα τις πρώτες βολές, μέχρι να βρει ανοιχτό χώρο για να απογειωθεί το ηλεκτρικό των 1.251 ίππων

Air Sapphire

Η US Armor Group ανέλαβε τη θωράκιση κι έβαλε όλη της τη μαεστρία ώστε να μην υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση. Πράγματι, με μόλις 175 kg έξτρα βάρους, οι επιδόσεις παραμένουν καταιγιστικές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Lucid Air Sapphire, πιο γρήγορo κι από F1! [video]

Αντί για γυαλί, το ζόρικο Lucid έχει ελαφρύ πλαστικοποιημένο διαφανές θωρακισμένο τζάμι, ικανό να σταματήσει βολές από 44άρι magnum.

Air Sapphire

Ένα ελαφρύ συνθετικό υλικό ντύνει τις πόρτες και τα πάνελ του αμαξώματος — και λέγεται ότι είναι 10 φορές ισχυρότερο και πέντε φορές ελαφρύτερο από τον βαλλιστικό χάλυβα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Lucid Air Sapphire κατατροπώνει το Model S Plaid [video]

Οι αγοραστές που θέλουν ακόμη περισσότερη προστασία μπορούν να προσθέσουν χειρολαβές θυρών με ηλεκτροσόκ, μπεκ με σπρέι πιπεριού, θυρίδες για τις κάννες των όπλων τους.

Air Sapphire

Ανίχνευση και προστασία από δηλητηριώδη άερια κι ισχυρότερη θωράκιση, ικανή να σταματήσει τυφέκια και εκρηκτικά υψηλής ισχύος. Όμως οι αναβαθμίσεις δεν σταματούν εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Θερμικός τσαμπουκάς 1.000 ίππων στο Lucid Air Sapphire [video]

Η US Armor Group ενισχύει το εσωτερικό με ένα «αδιαπέραστο» WiFi για να προστατεύει το πλήρωμα από τους χάκερ και σύστημα επικοινωνίας με την τοπική αστυνομία και τις πυροσβεστικές υπηρεσίες. Για τις ΗΠΑ, υπάρχει επίσης ένας διακόπτης που καλεί άμεσα την US Armor Group για πρόσθετη βοήθεια.

Air Sapphire

Φυσικά, όλη αυτή η ασφάλεια δεν είναι φθηνή. Το Lucid Air Sapphire κοστίζει ήδη υπερδιπλάσια χρήματα από το Model S Plaid. Και ζημιώνει την εταιρεία περισσότερα από $300.000 για κάθε αυτοκίνητο που πουλάει

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πωλείται Autobianchi A112 Abarth, θωρακισμένο από μαφιόζο!

Στα $250.000 (€226.000) που τιμάται στις ΗΠΑ, υπολογίστε ότι η US Armor Group ζητά $475.000 (€430.000) επιπλέον. Αλλά φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube