Αστυνομικοί ακινητοποιούν ακυβέρνητο Model 3 χάρη στο Autopilot

Αστυνομικοί ακινητοποιούν ακυβέρνητο Model 3 χάρη στο Autopilot

Ο 25χρονος είχε κοιμηθεί μέσα στο κινούμενο Model 3 και δεν ξυπνούσε παρά τις επίμονες προσπάθειες των αστυνομικών.

Model 3

Το να αποκοιμηθείς πίσω από το τιμόνι είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο. Στην περίπτωση ενός νεαρού άνδρα στη Νότια Καρολίνα, ένα Tesla Model 3 τον έσωσε από ατύχημα όταν αποκοιμήθηκε μάλλον μετά από τη λήψη ναρκωτικών ουσιών. Αλλά ταυτόχρονα έμμεσα τον παρέδωσε στις Αρχές.

Όταν όντως ξύπνησε, λογικά θα ξαφνιάστηκε έντονα όταν είδε αρκετούς αστυνομικούς να έχουν περικυκλώσει το Model 3 του. Τώρα, αντιμετωπίζει πολλές σοβαρές κατηγορίες, αφού η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε ναρκωτικά μέσα στο όχημα.

Τι θα σκέφτεται ο μέλλων κατάδικος για το Tesla; Μπράβο που δεν ενεπλάκη σε ατύχημα ή ανάθεμα που τον παρέδωσε στην αστυνομία;

Model 3

Οι αστυνομικοί από το Wilson's Mills στην κομητεία Johnston έλαβαν κλήση το Σάββατο το απόγευμα για έναν οδηγό που φαινόταν να κοιμάται πίσω από το τιμόνι. Σχετικά με ένα λευκό Tesla Model 3 που εκινείτο κανονικότατα στον αυτοκινητόδρομο 70 των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Βρήκε ναρκωτικά αξίας $850.000 μέσα στο αυτοκίνητο που αγόρασε!

Οι αστυνομικοί προσέγγισαν το όχημα αλλά δεν κατάφεραν να ξυπνήσουν τον άνδρα παρά τη συνεχή χρήση σειρήνων και φώτων. Το ημί-αυτόνομο Model 3 συνέχιζε ατάραχο την πορεία του παράλληλα με τα περιπολικά, με τα όργανα του Νόμου να προσπαθούν να σκεφτούν μια λύση. Η καταδίωξη διήρκησε «πάνω από ένα μίλι», δηλαδή στην πράξη κοντά στα δύο χιλιόμετρα. Τελικά, σύμφωνα με το CBS17, τοποθέτησαν τα περιπολικά τους μπροστά από το Tesla, ενεργοποιώντας έτσι τους αισθητήρες του Autopilot κι «εξαναγκάζοντας» το ηλεκτρικό αυτοκίνητο να προβεί σε πλήρη στάση.

Model 3

Έχοντας πλέον σταθεί δίπλα στο όχημα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ξυπνήσουν τον οδηγό. Στον 25χρονο πραγματοποιήθηκε έλεγχος νηφαλιότητας και στη συνέχεια έψαξαν μες στο Tesla. Βρήκαν 10δες κουτιά ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα οποία ήταν γεμάτα με ψυχοτρόπες ουσίες, όπως τετραϋδροκανναβινόλη, μεθαμφεταμίνη κι έκσταση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούσε μεθυσμένος και μεταφέροντας ναρκωτικά!

Τώρα, ο οδηγός του ηλεκτρικού οχήματος αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, κακούργημα που σχετίζεται με κατοχή μαριχουάνας, κατοχή με πρόθεση πώλησης και μη συνεργασία στα σήματα των Αρχών. Κατέβαλε $50.000 για να αποχωρήσει από το Κέντρο Κράτησης της Κομητείας του Johnston και θα δικαστεί εν καιρώ. Χαιρόμαστε που κανείς δεν τραυματίστηκε. Αναρωτιόμαστε μόνο αν ο υπαίτιος θα επαινεί το Tesla που τον κράτησε ασφαλή ή αν θα το κατηγορεί που τον παρέδωσε στον Νόμο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube