Η BMW M2 της Extreme Customers έχει 550 ίππους κι εμφάνιση σοκ

Η BMW M2 της Extreme Customers έχει 550 ίππους κι εμφάνιση σοκ

Η Extreme Customers «σκάλισε» την BMW M2 ώστε να αποδίδει περισσότερη ισχύ από τη M4 Competition.

Η εμφάνιση της BMW M2 δεύτερης γενιάς έχει επικριθεί από πολλούς, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οδηγικά παραμένει ένα υπέροχο κουπέ. Ίσως ό,τι πιο κοντινό σε αίσθηση στην αρχέτυπη E30 M3.

Τώρα, η Extreme Customers απογειώνει την BMW M2, τόσο αισθητικά, όσο και σε θέμα ισχύος. Της φοράει πολλά αξεσουάρ της AC Schnitzer, ειδικά στο μπροστινό μέρος με μια πλειάδα από πτερύγια κι αεροδυναμικά βοηθήματα. Πίσω ξεχωρίζουμε τη φτερούγα της Alpha-N, που έχει βαφτεί στο Brooklyn Grey για να είναι ταιριαστή με το υπόλοιπο αμάξωμα.

Εμφάνιση που σκοτώνει, μοτέρ που γαζώνει, τι άλλο να ζητήσεις;

BMW M2

Η BMW M2 πατάει σε Wheelforce CF.4-FF R ζάντες, σε χορταστικές διαστάσεις: 20×10,5 μπροστά και 21×11,5 πίσω, τυλιγμένες με Michelin Pilot Sport 4S ελαστικά. Η coilover ανάρτηση KW Variant 3 χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος κι αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο ότι η αυξημένη ισχύς παραμένει διαχειρίσιμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Για το 2025, η BMW M2 αποκτά την ίδια ισχύ με τις μεγαλύτερες Μ3 και Μ4, αλλά οι ασημί ζάντες τις δίνουν λιγότερο αλήτικη εμφάνιση

Σε εργοστασιακή μορφή, ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος 6κύλινδρος των 3,0 lt της G87 M2 αποδίδει 460 ή 480 ίππους στην έκδοση του 2025 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

BMW M2

Υπεραρκετή ισχύ για ένα μοντέλο της κατηγορίας, αλλά τότε τι δουλειά θα έκαναν οι βελτιωτικοί οίκοι; Ο συγκεκριμένος από τη Γερμανία τοποθέτησε νέο downpipe με 200άρι καταλύτη, νέα εξάτμιση με απολήξεις που φέρουν κάρμπον επίστρωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το νέο Audi RS3 έριξε 5” στην BMW M2 στο Nürburgring

Με λίγο σκάλισμα και στην πίεση των τούρμπο, η BMW M2 αποδίδει τώρα 550 ίππους, δηλαδή είναι ισχυρότερη κι από την BMW M4 Competition.

BMW M2

Αν πάλι οι αισθητικές επεμβάσεις της Extreme Customers δεν είναι του γούστου σου, μπορείς να παραγγείλεις την αναβάθμιση του κινητήρα και να τη συνδυάσεις με το νέο body-kit της Zacoe. Ο βελτιωτικός οίκος από την Ταϊβάν υπόσχεται να προσδώσει στην BMW M2 εμφάνιση που παραπέμπει σε παλιά αγωνιστικά του DTM. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το body-kit της Zacoe δίνει στην BMW M2 άρωμα από E30 M3

Κάτι απόλυτα ταιριαστό, αφού το νέο μοντέλο θεωρείται πνευματικός διάδοχος της E30 M3, που μεσουρανούσε στους αγωνιστικούς τάπητες. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube