Με τέτοια λαχανί Brabus 650 δεν περνάς απαρατήρητος

Με τέτοια λαχανί Brabus 650 δεν περνάς απαρατήρητος

Αυτή η Mercedes-AMG C 63 S Estate όχι μόνο βάζει φωτιά στο δρόμο με επιδόσεις σούπερκαρ, αλλά είναι και αρκούντως φανταχτερή για να το φωνάζει. Τέλεια!

Ο όρος «Πράσινη Κόλαση» λαμβάνει νέα διάσταση σε αυτήν τη βελτιωμένη από την Brabus, Mercedes-AMG C 63 S Estate και σαφώς δεν απευθύνεται σε κάποιον που θα ήθελε να περνά απαρατήρητος, πηγαίνοντας τα παιδιά στο σχολείο.

Και δεν πρόκειται μόνο για την εμφάνιση αυτού του γερμανικού σούπερ-στέισον, αν και θα μπορούσαμε και σε αυτόν τον τομέα να αναφερόμαστε και να κρίνουμε επί μακρόν. Αυτό που πραγματικά μετρά σε ένα προϊόν της Brabus, είναι το πόσο το τουμπάνιασε ο Γερμανός βελτιωτής, από τη στιγμή μάλιστα που μιλάμε για ένα τυπικό αμάξι της AMG που κάθε άλλο παρά ένδεια επιδόσεων το χαρακτηρίζει.

Η Mercedes-AMG C 63 S σε έκδοση στέισον με το στοκ μοτέρ χρειάζεται 4,1” για να πιάσει τα πρώτα 100 km/h από στάση. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα στέισον-πύραυλο που κάτω από το καπό, το διτούρμπινο 4λιτρο μοτέρ βγάζει 510 άλογα και 71,4 kgm που πάνε στον πίσω άξονα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG C 63 S [video]

Από την ονομασία και μόνο, Brabus 650, καταλαβαίνεται ότι το μοτέρ ανέβασε τα παραπάνω νούμερα στους 650 PS και ακόμα πιο εντυπωσιακά, τη ροπή του στα 83,6 χιλιογραμμόμετρα. Με αυτά και μ’ αυτά λοιπόν, τα πρώτα 100 km/h εκκινώντας από στάση έρχονται σε 3,8” και με τον ηλεκτρονικό περιοριστή ταχύτητας «off», το αυτοκίνητο πιάνει τα 320 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέα Brabus 850 6.0 Biturbo Cabrio: Το πιο γρήγορο ανοιχτό 4θέσιο στον κόσμο

Αλλά μια τέτοια Brabus χρειάζεται να είναι όπως η γυναίκα του Καίσαρα. Δηλαδή, δεν αρκεί μόνο να μπορεί να γράφει τέτοια νούμερα, αλλά χρειάζεται και να δείχνει πως μπορεί να το κάνει. Μια λαχανί φωσφοριζέ βαφή λοιπόν αποτελεί μια καλή αρχή, ενώ οι τρείς αγωνιστικές μαύρες λωρίδες που τρέχουν από την άκρη του καπό μέχρι και την πίσω πόρτα διαλύουν τις εναπομείνασες αμφιβολίες. Φυσικά στο μενού υπάρχουν διαχύτης, εμπρός σπόιλερκαπάκια πλευρικών καθφρεφτών και πτέρυγα, όλα ανθρακονημάτινα. Παράλληλα κάθε επιγραφή στο αυτοκίνητο έχει βαφτεί σε μαύρο, μιας και τα νικελένια διακριτικά δεν ταιριάζουν ούτε κάνουν έντονη αντίθεση με το λαχανί.

Αυτή η Brabus 650 πρέπει να είναι μια από τις πιο ακραίες οπτικά στέισον C 63 που έχουμε δει ποτέ. Αλλά και τις ομορφότερες.

[Πηγή Brabus]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube