Ferrari 488 GTB για μερακλήδες

Ferrari 488 GTB για μερακλήδες

H Misha Designs ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τα δύο πρώτα «κουστούμια» για τη Ferrari 488 και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Έχετε τo χρήμα για την αγορά μιας Ferrari 488 GTB; Το υποτονικό στοκ body ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη; Κανένα πρόβλημα! Η Misha Designs αποκάλυψε τις επιλογές της για να την εξατομικεύσετε!

Φυσικά, κάθε κομμάτι, συστατικό των body kit που θα διαβάσετε παρακάτω, είναι ανθρακονημάτινο, ενώ να σημειώσουμε ότι το βιβλίο παραγγελιών για τους ενδιαφερόμενους ήδη άνοιξε. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τον προσεχή Απρίλιο.   

H Misha Designs, σπεσιαλίστας στο body tuning, ύστερα από την πετυχημένη μεταμόρφωση της 458 Italia σε 458… FXX K, καταπιάστηκε για να σουλουπώσει τη διάδοχό της, την 488 GTB σε μερακλίδικο σούπερκαρ. Οι επιλογές της μετατροπής είναι μέσω δύο κιτ, Regular και Limited widebody. Το δεύτερο που είναι και η επιλογή μας, και η παραγωγή θα περιοριστεί στα 20 κομμάτια, αποτελείται από φαρδύτερα πάνελ κατά οκτώ πόντους, πιο έντονα προτεταμένο διαχύτη και μεγάλη πίσω πτέρυγα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari 488 Spider [video]

Formula 1 και Ferrari FXX K αποτελούν και για την περίπτωση της 488 GTB τις πηγές έμπνευσης. Το εμπρός μέρος φόρεσε αν μεγάλο και διπλό ανθρακονημάτινο σπλίτερ, πιο ανάγλυφο και σπορ καπό με ακόμα εντονότερο ανάγλυφο με εισαγωγές αέρα κεντρικό ανθρακονημάτινο τμήμα. Στο πίσω μέρος, το body kit μιμείται την πιστάδικη FXX K με ένα τεράστιο διαχύτη που δένει ωραία, «αγκαλιάζοντας» τις εξατμίσεις της. Συνολικά το κιτ Limited περιλαμβάνει εμπρός προφυλακτήρα, καπό, φαρδιά εμπρός φτερά, φαρδιά πλευρικά μαρσπιέ, πλευρικές εισαγωγές αέρα, οκτώ πόντους φαρδύτερα πίσω φτερά, φαρδύτερο πίσω προφυλακτήρα, σπόιλερ και πτέρυγα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια Ferrari 488 GTB διά χειρός DMC


Το κιτ Regular, για πιο διακριτικούς τύπους, περιλαμβάνει εμπρός προφυλακτήρα, καπό, πλευρικά μαρσπιέ και πλευρικές εισαγωγές αέρα.

Το ντύσιμο του αυτοκινήτου γίνεται πανεύκολα, όπως λέει η Misha Designs, με όλα τα στοκ κομμάτια να αντικαθίστανται αυτούσια χωρίς καμία τροποποίηση, αφού κουμπώνουν πάνω στις εργοστασιακές βάσεις και στηρίξεις.

[Πηγή Misha Designs]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube