Scoop: Volkswagen T-Roc @ Nürburgring [video]

Scoop: Volkswagen T-Roc @ Nürburgring [video]

Η Volkswagen εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο set-up του νέου μικρού crossover της, T-Roc.

Το νέο μικρό crossover της Volkswagen θα μοιράζεται κατά την πλειονότητά του τα μηχανικά μέρη και το σχεδιασμό με την επόμενη γενιά του Polo.

Το νέο Polo που θα υποστηρίζεται από τη μικρότερη έκδοση A0 της σπονδυλωτής πλατφόρμας MQB μπορεί να δεχτεί μια μεγάλη γκάμα από μοτέρ, κιβώτια και συστήματα μετάδοσης.

Ομοίως λοιπόν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και στο T-Roc που πιθανότατα θα κάνει χρήση μιας επιλογής από την παραπάνω γκάμα που θα είναι παρόμοια με αυτή του Audi A2 που κάνει καριέρα εδώ και καιρό στην αγορά. Με βάση αυτή την παραδοχή λοιπόν, θε πρέπει να περιμένουμε μοτέρ βενζίνης και ντίζελ από 1.000 έως 1.600 κυβικά, ισχύος από τους 116 έως τους 190 PS. Και φυσικά δεν θα μας παραξένευε μια τέτοια, όπως η τελευταία ιπποδύναμη, καθώς οι αγοραστές της κατηγορίας των μικρών crossover φαίνεται ότι ενδιαφέρονται ζωηρά να έχουν κάτω από το δεξί πόδι τους όση περισσότερη ισχύ γίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδηγούμε το πρωτότυπο Volkswagen T-Roc

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέο Volkswagen T-Roc χωρίς καμουφλάζ

Για του λόγου το ασφαλές, ενώ η Nissan είχε προκαλέσει έκπληξη με το λανσάρισμα του Juke με 190 άλογα, αυτό κατέγραψε εμπορική πορεία πολύ καλύτερη από το αναμενόμενο. Επιτυχία που στη συνέχεια οδήγησε στην έκδοση Juke Nismo, ανεβάζοντας τα άλογα του μικρού ιαπωνικού crossover πάνω από τα 210.

ΔΕΙΤΕ AKOMH Δοκιμάζουμε το Nissan Juke NISMO RS 4x4 CVT

ΔΕΙΤΕ AKOMH Δοκιμάζουμε το Audi Q2 1.6 TDI 6MT

Οι δοκιμαστές της Volkswagen φαίνεται στο video ότι οδηγούν το T-Roc όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην πίστα του Nürburgring. Μια ένδειξη ότι το Wolfsburg σχεδιάζει το αυτοκίνητο υπό μια σπορ και ενδιαφέρουσα δυναμικά άποψη. Επαληθεύοντας τρόπο τινά τη δήλωση ότι ο στόχος είναι, τα επόμενα αυτοκίνητά της που θα στηρίζονται πάνω στην πλατφόρμα MQB A0 θα είναι συναρπαστικά, με περισσότερο συναίσθημα και θα υποστηρίζουν ένα fun-to-drive χαρακτήρα.

[Πηγή video Carspotter Jeroen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube