H Subaru διέπρεψε σε βρετανική έρευνα αξιοπιστίας

H Subaru διέπρεψε σε βρετανική έρευνα αξιοπιστίας

Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της Subaru στην κατασκευή πρακτικών, αξιόπιστων και πρακτικών τετρακίνητων με πραγματική ικανότητα να πηγαίνουν παντού και να ξεπερνούν τα όρια, την έφερε στην κορυφή της έρευνας του Auto Express.

Subaru SUV

Η Subaru αναδείχθηκε ως ο καλύτερος κατασκευαστής της χρονιάς στην περίφημη έρευνα αξιοπιστίας και ικανοποίησης πελατών «Auto Express Driver Power Survey» για το 2024, προσπερνώντας 32 άλλες μάρκες και αποσπώντας βαθμολογία άνω του 90%.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία εξασφάλισε την πρώτη θέση σε πέντε κατηγορίες και κατέλαβε τη δεύτερη θέση ως προς το value for money, επιτυγχάνοντας συνολική βαθμολογία 90,66% με βάση τα σχόλια των πελατών.

Το Auto Express Driver Power Survey είναι μια ολοκληρωμένη μελέτη που βασίζεται αποκλειστικά στις απαντήσεις των πελατών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στη φετινή έρευνα, συμμετείχαν χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, παρέχοντας πληροφορίες για διάφορες πτυχές όπως η πρακτικότητα, η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα. Αυτά ακριβώς τα δεδομένα στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία μιας συνολικής βαθμολογίας για κάθε κατασκευαστή.

Η ιαπωνική Subaru εξασφάλισε την πρώτη θέση σε πέντε κατηγορίες και κατέλαβε τη δεύτερη θέση ως προς το value for money στο φετινό «Auto Express Driver Power Survey»

Subaru Auto Express Survey 2024

Ο Paul Barker, αρχισυντάκτης του Auto Express, σχολίασε την απόδοση της Subaru: «Η Subaru μπορεί να μην συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο δημοφιλών brand, αλλά οι ιδιοκτήτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι είναι ευχαριστημένοι με την πρακτικότητα, την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα του αυτοκινήτου τους, μεταξύ άλλων βασικών γνωρίσματων».

Τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας, πιστοποιούν για άλλη μια φορά πως η εταιρεία έχει μια ισχυρή φήμη για την παραγωγή ασφαλών, ανθεκτικών και απολαυστικών αυτοκινήτων, με ανεξάντλητες εκτός δρόμου.

Η γκάμα της στην ελληνική αγορά περιλαμβάνει το πληθωρικό Outback το καταξιωμένο Forester, το ολοκαίνουργιο Crosstrek και το αμιγώς ηλεκτρικό Solterra. Όλα τα αυτοκίνητα της Subaru που διατίθενται στην Ελλάδα ενσωματώνουν το μοναδικό σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive, έχουν στάνταρ αυτόματο κιβώτιο CVT και φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας ΕyeSight.

Subaru SUV Range

Συν τοις άλλοις, μέχρι το 2026, η ιαπωνική φίρμα αναμένεται να προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της τρία νέα, ηλεκτρικά SUV, αξιοποιώντας τη συνεργασία που υπάρχει με την Toyota.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube