Scoop: BMW X1 2016 LWB

Scoop: BMW X1 2016 LWB

H BMW X1 2016 με μακρύ μεταξόνιο απαθανατίστηκε στην Κίνα σε δοκιμές και με μέτριο καμουφλάζ.

H BMW αναμένεται να αποκαλύψει την επόμενη γενιά της X1 πριν από το τέλος του 2015 και οι Κινέζοι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέξουν και μεταξύ ενός μοντέλου με μακρύ μεταξόνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η X1 2016 LWB θα είναι έντεκα πόντους πιο μακριά από το στάνταρ μοντέλο, με άμεσο θετικό αντίκτυπο στο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών.

Η νέα X1 θα βασίζεται στην πλατφόρμα UKL1, με το σχέδιό της να πατά στην οικεία εικόνα που έχουμε σήμερα για το αυτοκίνητο, χωρίς χαρακτηριστικές αισθητικές διαφοροποιήσεις από το υφιστάμενο μοντέλο.  

Η κίνηση στους εμπρός τροχούς, κατά τα σύγχρονα ειωθότα, θα είναι η στάνταρ διαμόρφωση, ενώ τα τετρακίνητα μοντέλα (xDrive) θα διατίθενται με επιλεγμένα μοτέρ της γκάμας, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτή της 2 Series Active Tourer. Ακόμη μελετάται και μια έκδοση επτά θέσεων που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το μοντέλο που θα φέρει την πλατφόρμα της X1 2016 LWB στην Ευρώπη. Μάλιστα ψιθυρίζεται ότι η 7θέσια X1 θα είναι διαθέσιμη με το που θα λανσαριστεί το νέο μικρό crossover της BMW.

«Μια άμεση έκδοση» της Χ1 2016 ενδέχεται να παρουσιαστεί αυτό το καλοκαίρι, με την επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου να τοποθετείται εντός έδρας, στην ΙΑΑ 2015, στην Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο.

[Πηγή auto.ifeng.com]



 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube