Σαλόνι Νέας Υόρκης: Νέο Honda Accord Plug-In & ηλεκτρικό Jazz

Σαλόνι Νέας Υόρκης: Νέο Honda Accord Plug-In & ηλεκτρικό Jazz

Οι νέες προσθήκες στην γκάμα της Honda εκτός από το νέο Honda Accord Plug-In και το ηλεκτρικό Jazz περιλαμβάνουν και το φρεσκαρισμένο MPV Odyssey.

Η Honda στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης που ανοίγει τις πύλες του την επόμενη Τετάρτη 27/3, θα παρουσιάσει μια σειρά από νέα μοντέλα για την αμερικανική αγορά. Το μεγάλο της MPV, το Odyssey, που διαγράφει πετυχημένη πορεία στις ΗΠΑ, αναβαθμίζεται στην έκδοση του 2014 και θα φιγουράρει πλάι σε ένα επαναφορτιζόμενο Accord και σε ένα ηλεκτρικό Fit (Jazz, για εμάς τους Ευρωπαίους.

Το επεκτεινόμενης αυτονομίας Accord θα είναι το πιο αποδοτικό σεντάν στην Αμερική, όταν ια ξεκινήσεις την εμπορική του καριέρα. Κινούμενο αποκλειστικά με ηλεκτρισμό πετυχαίνει κατανάλωση κατά τις αμερικανικές προδιαγραφές EPA (Environmental Protection Agency) 2 lt/100 km! Επιπλέον είναι το πρώτο αυτοκίνητο που πετυχαίνει τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων της EPA.

Το νέο ηλεκτρικό Honda Fit (το αμερικανικό αντίστοιχο του Jazz) πετυχαίνει αυτονομία 130 km. Το ηλεκτρικό μοτέρ του αποδίδει 26,1 kgm, αλλά πέραν αυτών, η Honda δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά και στοιχεία επιδόσεων. Ούτε όμως έχει κάνει και κάποια αναφορά σχετικά με το αν το ηλεκτρικό Jazz θα έρθει προς αρωγή του Jazz Hybrid και στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube