Στο Παρίσι η παρουσίαση των Dacia Bigster και Renault 4

Στο Παρίσι η παρουσίαση των Dacia Bigster και Renault 4

Στην επερχόμενη Έκθεση του Παρισιού, το διάστημα 14-20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο των Dacia Bigster και Renault 4.

Dacia Bigster

Σε περίπου έναν μήνα από τώρα το ενδιαφέρον της αυτοκίνησης θα μεταφερθεί στην Έκθεση του Παρισιού, όπου τα Dacia Bigster και Renault 4 θα κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους.

Το Groupe Renault αποφάσισε να παρουσιάσει εντός έδρας τα νέα Bigster και Renault 4, δύο μοντέλα που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των θεατών. Και η αλήθεια είναι πως το μοντέλο της ρουμανικής φίρμας έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Κι αυτό γιατί ακολουθεί τη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, όπως είδαμε και στο νέο Duster, διατηρώντας παράλληλα όλα τα στοιχεία που έκαναν τη Dacia το μεγαλύτερο success story της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Tα Dacia Bigster και Renault 5 θα είναι μερικές μόνο από τις νέες παρουσίες του Groupe Renault στην Έκθεση του Παρισιού

Dacia Bigster

Που δεν είναι άλλα από τη μοντέρνα, SUV σχεδίαση, τους κορυφαίους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και φυσικά τον value for money χαρακτήρα. Όπως έχει γίνει γνωστό από τους ανθρώπους της εταιρείας, οι πρώτες παραδόσεις του δυναμικού SUV αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι του 2025. Με τις προπαραγγελίες να ανοίγουν λίγους μήνες νωρίτερα «σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από τους βασικούς ανταγωνιστές μας».

Όσο για το Renault 4, μετά από το πρωτότυπο, μετράμε αντίστροφα για την εμφάνιση της έκδοσης παραγωγής του. Στην ουσία, έχουμε να κάνουμε με ένα ηλεκτρικό B-SUV, το οποίο ο Ρόμβος εξελίσσει από κοινού με την Ampere. Και που όπως έχουν τονίσει στη Renault θα είναι κατά 80% ίδιο με το πρωτότυπο.

Renault 4

Με την γαλλική φίρμα να φέρνει στην «πόλη του φωτός» το Renault 5 E-Tech Electric, όπως επίσης και τη νέα version του Twingo. Αλλά και ένα επαγγελματικό πρωτότυπο υδρογόνου, το Master H2-Tech. Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε επίσης και το Alpine 290. Με την Alpine να έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρουσιάσει και το πρωτότυπο ενός νέου αυτοκινήτου επιδόσεων.

Όπως είπαμε, οι Γάλλοι παίζουν εντός έδρας και η παρουσία τους θα είναι πολυπληθής και ενδιαφέρουσα… 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube