Νέα φωτογραφία της Mercedes-Benz C-Class 2015

Νέα φωτογραφία της Mercedes-Benz C-Class 2015

Μια νέα εικόνα της επερχόμενης Mercedes-Benz C-Class χωρίς καμουφλάζ κυκλοφορεί στο ίντερνετ, λίγο πριν από την επίσημη παρουσίασή της, πιθανότατα τη Δευτέρα 16/12.

Την καινούργια C-Class την έχουμε γνωρίσει ήδη χωρίς καμουφλάζ και έχουμε δει τη μεγάλη ομοιότητά της με την S-Class, αλλά ακόμη μια φωτό δεν θα μας χαλάσει.

Η νέα εικόνα φιλοξενείται στο imageshack και πιθανότατα είναι φωτογραφία από μπροσούρα της Mercedes-Benz,δείχνοντας τη νέα C-Class που θα ντεμπουτάρει επίσημα στο North American International Auto Show στο Detroit από το πλάι και από πολύ κοντά.

Οι εκδόσεις που περιλαμβάνονται στην γκάμα του λανσαρίσματος είναι η ντίζελ C220 BlueTEC με 170 PS, η C180 με 156 και η C200 με 184 PS.

H νέα C-Class που στηρίζεται στην πλατφόρμα Modular Rear Wheel-Drive Architecture (MRA) αναμένεται να είναι μέχρι και 100 kg ελαφρύτερη από το απερχόμενο, θα είναι διαθέσιμη και με αερανάρτηση (έξτρα), ενώ η έκδοση Line Exclusive που αντικαθιστά την Elegance θα διαθέτει ρυθμιζόμενο κλαπέτο στο ψυγείο για αύξηση της αποδοτικότητας (Airpanel).

Επισήμως αυτό που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι η καμπίνα της νέας C-Class που δείχνει εμφανώς αναβαθμισμένη σε ποιότητα και φιλοξενεί στο ταμπλό 8,4ιντση έγχρωμη οθόνη, pad αφής για τον έλεγχο των διαφόρων συστημάτων και head-up display. Ακόμη, το σύστημα κλιματισμού χρησιμοποιεί τα δεδομένα του GPS για την πρόσκτηση των τούνελ που βρίσκονται στο δρόμο σου, προκειμένου να γυρίζει την παροχή αέρα στην ανακύκλωση.  

[Πηγή imageshack.us via indianautosblog.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube