Νέα Fiat Freemont Black Code και Panda 4x4 Antartica στη Φρανκφούρτη

Νέα Fiat Freemont Black Code και Panda 4x4 Antartica στη Φρανκφούρτη

H Fiat ανακοίνωσε τα σχέδιά της να παρουσιάσει την έκδοση Black Code του Freemont και την έκδοση Antartica του Panda 4x4 στη Φρανκφούρτη.

Το επερχόμενο Fiat Freemont Black Code δεν είναι τίποτε άλλο από ένα Dodge Journey Blacktop Edition με άλλα σήματα.

Τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Freemont είναι η μαύρη μάσκα, τα φιμέ εμπρός φώτα και οι 19άρες ζάντες. Οι αλλαγές στην καμπίνα είναι σχετικά περιορισμένες, με το Fiat Freemont Black Code όμως να είναι πλούσια εξοπλισμένο με δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα, κορυφαίο ηχοσύστημα και σύστημα ψυχαγωγίας με 8,4ιντση οθόνη.

Κάτω από το καπό, οι επιλογές είναι δύο: Ο δίλιτρος MultiJet με τους 170 PS ή ο 3.6λιτρος Pentastar V6 με 280 PS. Η τετρακίνηση είναι στάνταρ και στις δύο εκδόσεις, με το βενζινοκινητήρα να έχει επίσης στάνταρ αυτόματο 6άρι σασμάν.

Το Freemont Black Code θα διατεθεί προς πώληση νωρίς μέσα στο 2014.

Το Panda 4x4 Antartica αποτελεί γενέθλια έκδοση για τα 30 χρόνια του Panda 4x4. Βασίζεται στην έκδοση Rock και ξεχωρίζει από το δίχρωμο αμάξωμα με τους πορτοκαλί εξωτερικούς καθρέφτες, την ειδική σήμανση και τις 15άρες ζάντες αλουμινίου.
Το δίχρωμο μοτίβο επαναλαμβάνεται και στην καμπίνα σε συνδυασμό του γκρι και του πορτοκαλί.

Οι επιλογές όσον αφορά τον κινητήρα είναι δύο: Ο 900άρης TwinAir Turbo με 82 PS ή ο ντίζελ 1.3 MultiJet II με 75 PS.

Το Panda 4x4 Antartica θα το δούμε στις εκθέσεις αργότερα μέσα στο χρόνο και σε τιμή σαφώς υψηλότερη από αυτή του στάνταρ Panda 4x4.

[Πηγή Fiat]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube