Mercedes-Benz: Φορτωμένο πρόγραμμα για το 2019

Mercedes-Benz: Φορτωμένο πρόγραμμα για το 2019

Το χρονοδιάγραμμα των λανσαρισμάτων για το 2019 δείχνει ένα ιδιαίτερα πολυάσχολο έτος, μεταξύ των οποίων υπάρχει το EQC, η νέα κουπέ CLA και η άφιξη ενός νέου «κόμπακτ», που το δίχως άλλο είναι η GLB.

Το εμπορικό τμήμα και τα συν αυτώ της Mercedes-Benz θα είναι πολύ απασχολημένα το 2019. Το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου EQC, του πρώτου 100% ηλεκτρικού SUV της φίρμας, θα πρέπει να κουνήσει για τα καλά τις αντιπροσωπείες που θα πρέπει να διαμορφωθούν κατάλληλα γι’ αυτό το νέο είδος προϊόντος. Αλλά η κινητοποίηση δεν σταματά εδώ, απ’ ό,τι βλέπουμε στο έγγραφο εσωτερικής διακίνησης που παρουσιάζει τις προγραμματισμένες αφίξεις για το 2019.

Στο σύνολο των μοντέλων που αναφέρεται στο έγγραφο δεν υπάρχει έκπληξη, αλλά επιβεβαίωση σε προηγούμενες αναφορές μας για τα μελλοντικά μοντέλα της Mercedes-Benz: Ανανέωση της CLA Shooting Brake, η οποία μέχρι πρότινος δεν είχε επίσημη επιβεβαίωση εκ μέρους της εταιρείας. Προσθέστε σε αυτό ένα «όγδοο» κόμπακτ μοντέλο στο τέλος του 2019, το οποίο θα είναι η νέα GLB και προπομπός για μια τεράστια γκάμα κόμπακτ μοντέλων από τη Στουτγάρδη: A-Class, A-Class μπερλίνα, GLA, GLB, CLA και CLA Shooting Brake.

Την επόμενη χρονιά, εκτός από την άφιξη του EQC, θα βρούμε το φρεσκάρισμα της GLC και την έκδοσή της σε κουπέ. Στις λιγότερο σημαντικές κατηγορίες, η Mercedes-Benz θα ανανεώσει επίσης το βαν V-Class (πρώην Viano) και την GLS, το μεγάλο SUV της εταιρείας, που θα ανταγωνιστεί άμεσα τη νέα BMW X7.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube