Mercedes-AMG: Νέες φωτογραφίες της μπερλίνας GT

Mercedes-AMG: Νέες φωτογραφίες της μπερλίνας GT

Η Mercedes-AMG δημοσιεύει νέες εικόνες της σούπερ-μπερλίνας της, με ελαφρύτερο καμουφλάζ, αποκαλύπτοντας την επιθετική όψη της.

Τα νέα teasers της Mercedes-AMG συνδέονται με τα προηγούμενα. Έτσι αφού αυτό το σαββατοκύριακο δημοσίευσε εικόνες ενός καλά καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου να βολτάρει στο δρόμο, αυτή τη φορά μας δείχνει το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια δοκιμών στην αεροδυναμική σήραγγα. Και με το καμουφλάζ να είναι ελαφρύτερο.

Έτσι, τώρα μπορούμε να δούμε καθαρά τα περιγράμματα του εμπρός μέρους, με τη μάσκα με τις κάθετες μπαρέτες, που βρίσκεται κοντά στο έδαφος και πριν από ένα θεόμακρο καπό. Ο προφυλακτήρας ενσωματώνει μεγάλες εισαγωγές αέρα, οι οποίες δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τη γενεαλογία του αυτοκινήτου. Στο πίσω μέρος, μπορούμε να δούμε τα μακριά φανάρια. Η οικογενειακός αέρας με το αντίστοιχο σούπερκαρ είναι προφανής.



Επιπλέον, με την ευκαιρία της παρουσίασης του προγράμματός της για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Mercedes-AMG μιλά ξεκάθαρα για ένα «4θυρο GT Coupé». Δεν καταλαβαίνουμε βέβαια εάν αυτό είναι και το τελικό όνομα του αυτοκινήτου, μιας και το πατρογονικό σούπερκαρ ονομάζεται και αυτό GT Coupé. Κάτι που προκαλεί σύγχυση!

Με αυτό λοιπόν το αυτοκίνητο, το Affaltebach θα αντιμετωπίσει την Aston Martin Rapide και την Porsche Panamera. Έτσι προβλέπεται να υπάρξει μπόλικο πράμα κάτω από το καπό, από το γνωστό σήμερα V8 4.0 biturbo, ο οποίος στα σπλάχνα της GT φτάνει μέχρι τα 585 άλογα. Χώρια που φημολογείται ότι μια υβριδική έκδοση βρίσκεται ήδη στο πρόγραμμα, με ισχύ μεγαλύτερη από 800 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube