Jaguar E-Pace, επιστροφή από το κρύο [video]

Jaguar E-Pace, επιστροφή από το κρύο [video]

H νέα Jaguar E-Pace ολοκλήρωσε τις δοκιμές σε ακραίες καιρικές συνθήκες κι επιστρέφει για το επίσημο ντεμπούτο της που θα γίνει την άλλη εβδομάδα.

Η Jaguar θα αποκαλύψει την E-Pace, το νέο κόμπακτ SUV επιδόσεων της εταιρείας, στις 13 Ιουλίου, ύστερα από ένα εξαντλητικό πρόγραμμα δοκιμών, διάρκειας 25 μηνών.

Προκειμένου η βρετανική εταιρεία να διασφαλίσει ότι η νέα E-Pace ανταποκρίνεται όπως θα ήθελε σε όλες τις επιφάνειες και σε κάθε καιρική συνθήκη, ξεζούμισε το αυτοκίνητο παντού: Πάνω από 400 γύροι στο Nurburgring, υψηλότατες ταχύτητες στην πίστα του Nardo στην Ιταλία, με -40 οC στον Αρκτικό Κύκλο και με πάνω από 50 οC σε ερήμους της Μέσης Ανατολής. Επιπλέον η νέα E-Pace ανέβηκε σε μεγάλο υψόμετρο και διέσχισε ποτάμια στις πιο απομακρυσμένες επαρχίες της Κίνας. Περισσότερα από 150 πρωτότυπα κατασκευάστηκαν για τις δοκιμές αυτές μέσα στα προηγούμενα δύο χρόνια που εξελίχτηκαν σε τέσσερις ηπείρους.

ΔΕΙΤΕ AKOMH Επίσημη teaser εικόνα από το νέο μικρό SUV της Jaguar [upd+νέες εικόνες]

Η Jaguar λέει ότι το τελικό τεστ θα γίνει στην παγκόσμια πρεμιέρα της E-Pace, όπου θα επιδειχτεί η ακρίβεια, οι επιδόσεις και τα δυναμικά χαρακτηριστικά της σε ζωντανή μετάδοση στις 13 Ιουλίου.

 

Μιλώντας για το λανσάρισμα της επόμενης εβδομάδας, ο Graham Wilkins, επικεφαλής μηχανολόγος για το πρότζεκτ «E-Pace», είπε: «Η ομάδα μας, αποτελούμενη από διεθνούς κλάσης μηχανολόγους και ειδικούς στα δυναμικά χαρακτηριστικά, ρύθμισε σχολαστικά και εξέλιξε μια πραγματική Jaguar. Μήνες έντονων δοκιμών σε δρόμους και πίστες σε όλον τον κόσμο για να παραδώσουμε ένα κόμπακτ SUV επιδόσεων που επαληθεύει το DNA επιδόσεων της Jaguar».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube