Hyundai Azera: Το πρόσφατο μοντέλο της κορεατικής εταιρείας είναι φτυστό… 5άρα BMW

Hyundai Azera: Το πρόσφατο μοντέλο της κορεατικής εταιρείας είναι φτυστό… 5άρα BMW

Το νέο Hyundai Azera ή Grandeur αποκαλύφθηκε στην Κορέα, δείχνοντας τη μελλοντική σχεδιαστική κατεύθυνση του Κορεάτη κατασκευαστή.

Το ολοκαίνουργιο Azera παρουσιάστηκε στην Κορέα. Σπορτίφ και πιο ώριμο σε ντιζάιν για να ξεχωρίσει από το Hyundai Sonata, το νέο Azera στο εμπρός μέρος διαθέτει φανάρια με πιο στρογγυλεμένες ακμές, ταιριασμένα με φτερά, παρόμοια με αυτά της BMW 5 Series.

To αναβαθμισμένο και πιο premium ντιζάιν πιθανότατα θα υιοθετηθεί και από τα προσεχή μοντέλα της κορεατικής εταιρείας, καθώς η Hyundai υπόσχεται ότι το νέο Azera αποκαλύπτει «την ισχυρή υπογραφή σε θέματα που θα οδηγήσουν τη νέα εποχή του ντιζάιν της Hyundai Motor».

To Azera, γνωστό ως Hyundai Grandeur στην Κορέα, δεν το περιμένουμε να κάνει καριέρα στη Β. Αμερική ή στην Ευρώπη, καθώς η κορεατική εταιρεία κατάργησε το μοντέλο, προς χάρη της αύξησης της παραγωγής crossover και SUV μοντέλων από την γκάμα της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Hyundai-Kia: 26 υβριδικά μοντέλα έως το 2020

Από την άλλη όμως μας παρέχει μια σαφή ένδειξη για το τι πρέπει να περιμένουμε από την επόμενη γενιά του Sonata, περιλαμβανομένης της μεγάλης νέας τρισδιάστατης «υπερχειλισμένης μάσκας». Στο εσωτερικό, η Hyundai έδωσε στο Azera ομαλά και κυματιστά πάνελ, ενώ το ενίσχυσε παραπάνω με πλούσια χρωματική παλέτα σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα φιλόξενο σε αίσθηση περιβάλλον.

Ο Κορεάτης κατασκευαστής είπε επίσης ότι η νέα τεχνολογία βαφής και τα εμπλουτισμένα υλικά αναδεικνύουν το υψηλό επίπεδο της κατασκευαστικής δεινότητας της εταιρείας, βοηθώντας να προσδοθεί μια πιο premium εμπειρία για το Azera.

[Πηγή Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube