Έτοιμο το Volvo S60 Polestar [video]

Έτοιμο το Volvo S60 Polestar [video]

Αποτελεί θέμα τελικών δοκιμών και set-up για να πάρει το S60 Polestar την άγουσα για τις εκθέσεις

H Polestar είναι πανέτοιμη για να διαθέσει στην αγορά το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που δεν είναι άλλο από το Volvo S60 Polestar. Τις δοκιμές σε κάθε είδους συνθήκες και την εξέλιξη του αυτοκινήτου στο δρόμο έχει αναλάβει ο οδηγός αγώνων της Polestar, Ρόμπερτ Ντάλγκριν, που πριν από λίγο καιρό πήρε το S60 Polestar από τη Βαρκελώνη και τις δοκιμές πίστας για να το γυρίσει στο Γιόκμοκ στη Σουηδία και στις δοκιμές σε ακραίες καιρικές συνθήκες, με ενδιάμεση στάση στη Γερμανία για τεστ στο βρεγμένο.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το S60 Polestar αποδίδει 350 PS από ένα 3λιτρο μοτέρ Τ6 και θα είναι το πρώτο μιας σειράς σκληροπυρηνικών Volvo, αλλά και το πρώτο Volvo του είδους. Αρχικά θα διατεθεί μόνο στην αυστραλέζικη αγορά και θα αποτελέσει θέμα έρευνας εάν στο μέλλον θα διατεθεί και σε άλλες αγορές.

Μέχρι τότε λοιπόν ας το δούμε στο video, αν και, προς πληροφόρησή σας, είμαστε σε επαφή με την Polestar για να οδηγήσουμε το αυτοκίνητο παραγωγής, μιας και το πρωτότυπο που οδηγήσαμε το καλοκαίρι του 2012 δεν ανταποκρίνεται στο σημερινό S60 Polestar, καθώς έβγαζε 506 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube