Διαρροή για το νέο Subaru Forester

Διαρροή για το νέο Subaru Forester

Μια διαρροή στο web θέλησε να κλέψει λίγη από τη δημοσιότητα της νέας γενιάς του Subaru Forester που θα κάνει πρεμιέρα στο New York Internatianal Auto Show την άλλη εβδομάδα.

To Forester πέμπτης γενιάς, το νέο μεσαίο -κόμπακτ για την Αμερική- ιαπωνικό SUV βρίσκεται σήμερα στη δημοσιότητα εξαιτίας μιας διαρροής από ένα περιοδικό στο ίντερνετ.

Βέβαια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η αισθητική εξέλιξη του αυτοκινήτου ήταν ιδιαίτερα φειδωλή και οι κύριες καινοτομίες πρέπει να είναι στο μηχανολογικό κομμάτι, με δεδομένη και τη νέα αρχιτεκτονική Subaru Global Platform πάνω στην οποία στηρίζεται. Η Subaru είναι μια πολύ διακριτική μάρκα στην Ελλάδα για διάφορους λόγους: Εξειδικευμένα προϊόντα με πανταχού παρούσα τετρακίνηση, ακριβή ιαπωνική κατασκευή, υψηλός κυβισμός, μικρό δίκτυο αντιπροσώπων και επισκευαστών.

Η κατάσταση αντιστρέφεται πλήρως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η Subaru είναι σημαντικός παίκτης. Πέρυσι, η ιαπωνική φίρμα πούλησε περίπου 180.000 Forester, το δεύτερο best-seller της εταιρείας πίσω από το άφθαρτο Outback, με περίπου 190.000 μονάδες. Και με όλα τα μοντέλα μέσα, η Subaru πούλησε 680.000 αυτοκίνητα στη χώρα του θείου Σαμ το 2017.



Με την Αμερική να είναι λοιπόν η πρώτη αλλοδαπή αγορά για τη Subaru, δεν είναι τυχαίο ότι ο Ιάπωνας κατασκευαστής επέλεξε το Σαλόνι της Νέας Υόρκης για την παρουσίαση της νέας γενιάς του δεύτερου best-seller της, το οποίος διέρρευσε πριν από την ώρα του. Το νέο Forester ανασχεδιάστηκε ελαφρά στο εμπρός μέρος, ενώ στο πίσω οι επεμβάσεις ήταν πιο δραστικές. Δυστυχώς δεν έχουμε φωτογραφίες του εσωτερικού, το οποία σαφώς και θα περιλαμβάνει ορισμένες νέες τεχνολογίες, κυρίως υποβοήθησης του οδηγού.

Προσφερόμενο πάντα με τετρακίνηση, το Forester είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα μεσαία SUV στην Ευρώπη. Ένα χαρακτηριστικό που θα πρέπει λογικά να έχει μεταγγιστεί και σε αυτήν την πέμπτη γενιά, την οποία θα γνωρίσουμε αργότερα μέσα στο 2018 στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube