Βροχή διαρροών για τη νέα Mercedes-Benz C-Class

Βροχή διαρροών για τη νέα Mercedes-Benz C-Class

Νέες φωτογραφίες της επερχόμενης Mercedes-Benz C-Class 2015 διέρρευσαν λίγες μέρες πριν από το επίσημο ντεμπούτο της στο North American International Auto Show.

Με όψη σαφώς επηρεασμένη από τις τελευταίες E-Class και S-Class, η κομψή Mercedes-Benz C-Class 2015 προτάσσει το σαφώς εξελιγμένο σχεδιασμό της που την αναβαθμίζει σφόδρα και τη δείχνει πιο μεγάλη από το απερχόμενο μοντέλο.

Τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της είναι η προτεταμένη μάσκα, τα ενσωματωμένα LED στα εμπρός φανάρια, το προσεγμένο ανάγλυφο του αμαξώματος και το πίσω μέρος με τις διπλές εξατμίσεις αλά CLA, όπως και τα πίσω φανάρια που μοιάζουν με αυτά της S-Class.


Σύμφωνα με το Auto55.be, που εξασφάλισε τις νέες φωτογραφίες, η C-Class 2015, που πατά στη νέα πλατφόρμα Modular Rear Wheel-Drive Architecture (MRA), διαθέτει μεταξόνιο οκτώ πόντους μεγαλύτερο από αυτό του προκατόχου της, φτάνοντας στα 2,84 m. Παρά την αύξηση του μήκους της, η νέα C-Class αναμένεται να ζυγίζει 100 kg λιγότερο από το απερχόμενο μοντέλο, χάρη στη χρήση αλουμινένιων τμημάτων στο αμάξωμα.



Με το λανσάρισμα της νέας C-Class, η Mercedes-Benz ξεκινά με τρεις διαθέσιμους κινητήρες:
- 4κύλινδρος, 1.600άρης  βενζινοκινητήρας τούρμπο με ισχύ 156 PS και ροπή 25,5 kgm για τη C180
- 4κύλινδρος, δίλιτρος βενζινοκινητήρας με ισχύ 186 PS και ροπή 30,6 kgm για τη C200
- 4κύλινδρος ντίζελ, 2,1 λίτρων με ισχύ 170 PS και ροπή 40,8 kgm για τη C220 CDI BlueTEC

Η νέα Mercedes-Benz C-Class 2015 αναμένεται να αποκαλυφθεί online στις 16 Δεκεμβρίου, οπότε και θα επανέλθουμε με όλες τις λεπτομέρειες.

[Πηγή Auto55.be]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube