Βίντεο-προεπισκόπηση για το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 6

Βίντεο-προεπισκόπηση για το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 6

Λιγότερο από δύο χρόνια ύστερα από το λανσάρισμά του, οι Κορεάτες ετοιμάζoyn ήδη μια φρέσκαρισμένη έκδοση του Hyundai Ioniq 6. Σχεδιασμός, απόδοση, αποτελεσματικότητα, αυτές είναι οι μικρές βελτιώσεις που έρχονται.

Hyundai Ioniq 6

Παρά τη μεγάλη αυτονομία, τις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, τον καινοτόμο σχεδιασμό και τους λίγους ανταγωνιστές στην κατηγορία, το Hyundai Ioniq 6 δυσκολεύεται να καθιερωθεί.

Το 2023, η νοτιοκορεατική φίρμα πούλησε μόλις 10.819 μονάδες από την ηλεκτρική μπερλίνα της στην Ευρώπη. Νούμερο ελάχιστα μικρότερο από ό,τι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το μοντέλο πούλησε 12.999 αυτοκίνητα. Με σχεδόν 24 χιλιάδες πωλήσεις σε παγκόσμια κλίμακα για το 2023 λοιπόν, ο Κορεάτης κατασκευαστής σαφώς και δεν μπορεί να μιλά για επιτυχία.

Το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 6 αναμένεται να το δούμε και στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025

Hyundai Ioniq 6

Η Hyundai σκοπεύει να ανατάξει την κακή εμπορική πορεία του αυτοκινήτου με ένα αναθεωρημένο Ioniq 6. Μια ανανεωμένη έκδοση που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της σύντομα. Χρήστης του web δημοσίευσε πρόσφατα βίντεο αυτής της νέας έκδοσης που φαίνεται στον δρόμο. 

Όπως μπορείτε να δείτε, μια από τις μεγαλύτερες εξελίξεις θα είναι το εμπρός μέρος του Hyundai Ioniq 6. Παρά το καμουφλάζ, μπορούμε να δούμε τα ανασχεδιασμένα φανάρια, παρόμοια με αυτά της νέας Sonata.

Αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος, όπως και νέες ζάντες και πιθανότατα ανασχεδιασμένη καμπίνα. Όπως το νέο Ioniq 5 που κυκλοφόρησε στη Νότια Κορέα νωρίτερα εφέτος, το Hyundai Ioniq 6 θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Αρκετά μεγάλη μάλιστα για να του προσφέρει αυξημένη αυτονομία και ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση. Να θυμίσουμε ότι με μπαταρία 84 kWh έναντι 77,4 kWh, το Ioniq 5 κέρδισε περίπου 30 km.

Χάρη σε αυτή την ενημέρωση, το Hyundai Ioniq 6 θα μπορούσε να πλησιάσει σε αυτονομία τα 700 km. Επί του παρόντος, το τωρινό μοντέλο σου επιτρέπει να διανύσεις έως και 614 km κατά WLTP στην έκδοση RWD με ζάντες 18 ιντσών.

Θεωρούμενο ως ένα από τα πιο αποδοτικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην αγορά, με τη βοήθεια ενός Cd 0,22, η ηλεκτρική μπερλίνα της Hyundai θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο αποδοτική μετά την αναδιαμόρφωσή της. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε και στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube