Αυτό είναι το SUV της Maserati

Αυτό είναι το SUV της Maserati

H Maserati έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα teaser της νέας Levante, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εικόνα teaser επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε δει πέρσι τον Ιούνιο σε σχέδια για ευρεσιτεχνία που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Το εμπρός μέρος της Levante δείχνει πολύ επιθετικό, με μια τονισμένο εξαγωνική μάσκα που συνδέεται με λεπτούς προβολείς οι οποίοι έχουν στριπάκια LED ημέρας στο επάνω μέρος τους.

Πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν ότι η Levante θα έχει προφίλ τύπου κουπέ, με χαμηλή, χυτή σκεπή που ελπίζουμε να μην περιορίζει το χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών.

Το πολυτελές SUV θα προσφέρεται με κινητήρες biturbo V6 και V8, που θα προέρχονται από την Quattroporte, αλλά πιθανώς θα έχουν άλλες ρυθμίσεις και ιπποδυνάμεις. Φυσικά το SUV της Maserati θα προσφέρεται με το σύστημα τετρακίνησης Q4 της εταιρείας, που θα συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF.

Επίσημες φωτογραφίες της νέας Levante θα έχουμε μέχρι τις αρχές του Μάρτη, όπου η Maserati θα παρουσιάσει το SUV της στο 86ο Σαλόνι της Γενεύης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube