Τι αυτοκίνητα οδηγούν οι πρωταθλητές Γερμανίας

Τι αυτοκίνητα οδηγούν οι πρωταθλητές Γερμανίας

Οι παίκτες της Bayern Μονάχου παρέλαβαν τα καινούργια τους αυτοκίνητα

Μπορεί η Bayern Μονάχου να έχει την έδρα της αε απόσταση... αναπνοής από τα κεντρικά γραφεία της BMW, αλλά τις καρδιές της έχει κερδίσει η Audi. 
 
Βέβαια, η Audi δεν είναι μια... μακρινή γεωγραφικά μάρκα από το Μόναχο, αφού η έδρα της που είναι η πόλη του Ingolstadt, απέχει λιγότερο από 100 χιλιόμετρα από τα το Μόναχο και βέβαια είναι και αυτό μια βαυαρική πόλη. 
 
Οι πρωταθλητές Γερμανίας συνδέονται αρκετά χρόνια τώρα με χορηγική συμφωνία με την Audi και όπως κάθε χρόνο βρέθηκαν στο Ingolstadt για να παραλάβουν σε μια ειδική τελετή τα καινούργια τους αυτοκίνητα. 
 
Εκεί υπέγραψαν αυτόγραφα και ξεναγήθηκαν και στη μονάδα συναρμολόγησης της Audi που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε παραγωγικότητα στην Ευρώπη. 
 
ο προπονητής της ομάδας, ο Jupp Heynckes, επέλεξε ένα SQ5, ενώ πέντε παίκτες διάλεξαν από ένα RS6 Avant αναδεικνύοντας τον «πύραυλο σε συσκευασία station wagon» στο πιο δημοφιλές αυτοκίνητο μεταξύ των παικτών. 
Thomas Muller και Frank Liberty προτίμησαν την κατηγορία των SUV διαλέγοντας ένα Q7 και SQ7 TDI αντίστοιχα με τον Felix Götze να αναδεικνύεται στον πιο... ολιγαρκή της παρέας αφού το 2018 θα κυκλοφορεί με ένα A3 Sportback.
 
Βέβαια, όλα τα παραπάνω είναι αυτοκίνητα που θα οδηγούν οι άσοι της Bayern Μονάχου στο πλαίσιο της χορηγικής συμφωνίας της ομάδας τους με την Audi. 
Είναι βέβαιο ότι το γκαράζ τους θα κρύβει και άλλα και μάλιστα πολύ ακριβότερα...  
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube