Ποια αυτοκίνητα προτιμούν διάσημοι ποδοσφαιριστές

Ποια αυτοκίνητα προτιμούν διάσημοι ποδοσφαιριστές

Από Nissan Micra μέχρι Bugatti Chiron έχει το μενού - Πόση ώρα χρειάστηκε να αγωνιστούν για να τα αγοράσουν

Είναι γνωστό ότι οι διάσημοι ποδοσφαιριστές έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη στα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα. 

Όταν μάλιστα οι αμοιβές τους σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το χρόνο δεν δυσκολεύονται και τόσο να τα αποκτήσουν. Ωστόσο, στην παραπάνω διαπίστωση υπάρχουν και κάποιες (λίγες ομολογουμένως) εξαιρέσεις, με αστέρες των γηπέδων που αρκούνται σε «ταπεινά» τετράτροχα. 

Μια έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα αναλύει τα γούστα διάσημων ποδοσφαιριστών αλλά και το πόσα λεπτά χρειάστηκε να αγωνιστούν με βάση τις αμοιβές τους για να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που οδηγούνΤο ρεκόρ κατέχει ο Jesus Navas της Manchester City o οποίος χρειάστηκε να παίξει μπάλα μόλις 11 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα για να αποκτήσει το Nissan Micra με το οποίο κυκλοφορεί. 
Κάπου εκεί κοντά, με 11 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα βρίσκεται και ένας άλλος Ισπανός, ο Carlos Tevez, ο οποίος όμως φαίνεται να κερδίζει πολύ περισσότερα από τον Navas, αφού προτίμησε την σαφώς πολύ ακριβότερη Porsche PanameraTην ίδια στιγμή, μια Mercedes-Benz 300 SL κόστισε στον Georges Boyd της ομάδας του Burnley, 45 λεπτά παιχνιδιού. 
 
 
Η έρευνα καταγράφει επίσης τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που ανήκουν σε ποδοσφαιριστές. Εδώ την πρώτη θέση έχει μια «γιαγιά» που δεν είναι άλλη από τη Ferrari 275GTB του John Terry της ChelseaΗ αξία της εκτιμάται στα 2,31 εκατομμύρια ευρώ και βρίσκεται σαφώς μπροστά από τις τέσσερις Bugatti Veyron που κατέχουν ισάριθμοι αστέρες της στρογγυλής θεάς. Ωστόσο, η συγκεκριμένη Ferrari ίσως αυτή τη στιγμή έχει περάσει στη δεύτερη θέση, μια και πολύ πρόσφατα ο Ronaldo αγόρασε μια Bugatti Chiron, της οποίας η βασική έκδοση κοστίζει 2,4 εκατ. ευρώ και βέβαια ο Christiano δεν θα πήρε τη «γυμνή».
 
Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές τέλος, που επιλέγουν ακριβά SUV, κορυφαία σούπερκαρ, αλλά και αυτοκίνητα από εμβληματικές μάρκες όπως η Bentley για παράδειγμα.

Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα της έρευνας με περισσότερες λεπτομέρειες και να δείτε πώς και πού κατατάσσονται οι 250 πιο προβεβλημένοι και καλύτερα αμειβόμενοι ποδοσφαιριστές συτον κόσμο, πατήστε εδώ.
 
ΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΠΟ 

ΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ... ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ...
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube