Νέα σχεδιαστική γλώσσα από τη Honda

Νέα σχεδιαστική γλώσσα από τη Honda

Η Honda έκρινε ότι η προσωπικότητα των πρόσφατων μοντέλων της δεν είναι όσο ισχυρή χρειάζεται, οπότε και προαναγγέλλει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα, τη νέα «Συναρπαστική Σχεδίαση Η!!!».

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Honda, που θα χρησιμοποιηθεί στα προσεχή μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας, υπόσχεται να «προωθήσει ένα νέο, ξεχωριστό χαρακτήρα και ισχυρότερη παρουσία σε όλον τον κόσμο».

Μπορεί το κωδικό όνομα της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της Honda να διαβάζεται ως τίτλος εντυπωσιασμού από κίτρινη φυλλάδα, αλλά η ιαπωνική εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι τα τρία θαυμαστικά συμβολίζουν τους τρεις πυλώνες της νέας τεχνοτροπίας: Υψηλή τεχνολογία, υψηλή ένταση, υψηλή συγκίνηση.

Ως μέρος αυτής της μεταμόρφωσης, τα προσεχή μοντέλα θα έχουν αδρές επιφάνειες, «αθλητική όψη» στο αμάξωμα και εμπρός όψη σε σχέδιο «συμπαγούς φτερού». Εκείνο που δεν είπε και μπορούμε με σιγουριά να αναμένουμε είναι πιο σπορ ταμπλό, υλικά ανώτερης ποιότητας, μιας και η Honda έχει δηλώσει από καιρό ότι θέλει να κινηθεί πιο premium, και εξαρτήματα και συστήματα υψηλής τεχνολογίας.

Η «Συναρπαστική Σχεδίαση Η!!!», με πρώτο δείγμα γραφής το νέο Jazz ή Fit για άλλες αγορές κάνει την εμπορική πρεμιέρα της σήμερα 6/9, με την έναρξη των πωλήσεων του σουπερμίνι της Honda στην Ιαπωνία.

[Πηγή Honda]



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube