«Μπορεί να κατέβω, μπορεί και όχι, Σερίφη μου» [video]

«Μπορεί να κατέβω, μπορεί και όχι, Σερίφη μου» [video]

Αστυνομικός σταματά μεθυσμένο που οδηγεί στο δρόμο ένα υδραυλικό αναβατόριο αεροδρομίου!

Όταν η αστυνομία σταματά οδηγούς για έλεγχο, η διαδικασία είναι λίγο-πολύ τυποποιημένη: άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, παρακαλώ.

Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου το πράγμα γίνεται απρόβλεπτο μέχρι και επικίνδυνο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ξεκαρδιστικό.

Στο video από κάμερα στο ταμπλό περιπολικού, αστυνομικός σταματά έναν τύπο που έχει βγει στο δρόμο με ένα υδραυλικά πτυσσόμενο αναβατόριο αεροδρομίου. Ένα «όχημα» που σίγουρα δεν έχει σχεδιαστεί για να κινείται σε δημόσιους δρόμους.

Το περιστατικό πρέπει να συνέβη κάπου στο αμερικανικό Νότο, αν κρίνουμε από την προφορά των δύο πρωταγωνιστών. Ο τύπος με το αναβατόριο είναι ξεκάθαρα μεθυσμένος και πρέπει να τον έχουν στείλει για πλάκα συνάδελφοί του για να ψωνίσει φαγητά και ποτά. Όταν ο αστυνομικός του λέει να κατέβει, αυτός αγανακτεί και η στιχομυθία ανάμεσά τους είναι ξεκαρδιστική καθώς ο μεθυσμένος αρχικά αστειεύεται με τον αστυνομικό και στη συνέχεια διεκδικεί με θράσος τα δικαιώματά του ως «εργοδότης» του οργάνου της τάξης.

Αξίζει να δείτε το κλιπ των δυόμισι λεπτών, ιδίως αν πιάνετε τα αμερικάνικα στους διαλόγους. Οι προβολές του video έχουν φτάσει τα 22,7 εκατομμύρια!

Τελικά, ο τύπος, έχοντας να διαλέξει αν θα κατέβει «με τον απλό ή τον δύσκολο τρόπο», διαλέγει τον δύσκολο. Αλλά ας μη σας το χαλάμε, απολαύστε το…

[Πηγή: Earl Dibbles Jr / facebook μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube