Κοίτα μαμά, χωρίς χέρια! [video]

Κοίτα μαμά, χωρίς χέρια! [video]

Τα δύο χέρια πάνω στο τιμόνι, με οποιαδήποτε ταχύτητα είναι εκ των ων ουκ άνευ της ασφάλειας στη μετακίνηση με αυτοκίνητο. Μέρες ζεστές που ’ναι, με μπόλικα «κουλά» να κρέμονται ανέτως μάγκικα από το παράθυρο.

Συνέβη –πού αλλού- στη Ρωσία. Ο οδηγός πάνω στο Renault (ή Dacia;) είχε εξαντλήσει όλη τη διαδρομή στο γκάζι και είχε πιάσει όσα πιο πολλά χιλιόμετρα μπορούσε -160 κοντερίσια. Προφανώς σε έναν ευθύ και άδειο δρόμο.

Ο συνοδηγός του απαθανάτιζε με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του το γεγονός, διακατεχόμενος από την ίδια ιλαρή διάθεση με αυτή του οδηγού. Τότε ο αυτός είχε τη φαεινή ιδέα στο video να φανεί ότι ό,τι κάνει και με όσα πάει μπορεί να γίνει και χωρίς τα χέρια στο τιμόνι.

To αποτέλεσμα ήταν πολλές τούμπες με πολλά χιλιόμετρα. Την πηγή του video τη γνωρίζουμε και τη γνωρίζετε, αν και εκείνο που μένει προς διερεύνηση είναι ποιος ανέβασε το video στο web; Με την κάμερα να συνεχίζει να τραβά σημαδεύοντας τον ουρανό και να μην ακούγεται άχνα, μπορούμε να υποθέσουμε ακόμα και για το χειρότερο…

[Πηγή liveleak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube