MXGP 2: The Official Motocross Videogame [videos]

MXGP 2: The Official Motocross Videogame [videos]

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία Motocross στην οθόνη του υπολογιστή σου ή στην τηλεόραση μέσω κονσόλας.

Σε λίγες εβδομάδες ξεκινά η διάθεση του νέου MXGP 2, ενός Motocross video game που δημιουργήθηκε από την Milestone με την άδεια του επίσημου διοργανωτή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross.

Με περισσότερους από 63 αναβάτες, δυνατότητα δημιουργίας νέου εικονικού μοτοσικλετιστή, με πάνω από 30 ομάδες, 40 χιλιόμετρα διαδρομών και 21 πραγματικές πίστες, τo MXGP 2 είναι πλήρες και διαθέτει ένα διασκεδαστικό αλλά και απόλυτα ρεαλιστικό gameplay, με CPU αναβάτες που έχουν ακόμα πιο επιθετική AI.

Το MXGP 2 της Milestone διαθέτει ρεαλιστική παραμόρφωση του εδάφους και ακόμα πιο εντυπωσιακά γραφικά, animations και διαδραστικό περιβάλλον, ενώ ο ήχος είναι τόσο καθηλωτικός που δημιουργεί την απόλυτη racing ατμόσφαιρα σε δύο τροχούς.

Το νέο video game MXGP 2 διαθέτει τις διαδρομές και τους αναβάτες του επίσημου 2015 MXGP, συμπεριλαμβανομένου και του Glen Helen. Ακόμα, υπάρχει δυνατότητα παραμετροποίησης των ομάδων, των μοτοσυκλετών και των αναβατών, ενώ ο παίκτης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει τη δική του προσωπική ομάδα από το όνομα και το λογότυπο μέχρι και τα 1.000άδες accessories (με in-game currency), να φτιάξει τη δική μηχανή από την αρχή αλλά και να δώσει στον μοτοσικλετιστή το δικό του προσωπικό στυλ και να τρέξει στις επίσημες διαδρομές.

Διαθέτει δύο modes (online και offline), με τους παίκτες να μπορούν για πρώτη φορά να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο Motocross of Nations ή να αναβιώσουν τις καλύτερες στιγμές της σεζόν του 2015 με το Real Events mode.

Τέλος, το νέο video game MXGP 2 θα βρίσκεται στα καταστήματα από τις 7 Απριλίου με τιμή για 39,99 ευρώ για υπολογιστή ή 69,99 ευρώ για τις κονσόλες PS4 και XBOX One.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube