Executive Lease: H σωστή επιλογή για πράσινη μετακίνηση

Executive Lease: H σωστή επιλογή για πράσινη μετακίνηση

Κινήσου ηλεκτρικά με την Executive Lease επιλέγοντας το επόμενο σου αυτοκίνητο από μια πλούσια γκάμα ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων που μπορούν εύκολα και γρήγορα να γίνουν δικά σου.

Executive Lease

Σήμερα, που η βιωσιμότητα και η περιβαλλοντική συνείδηση αποτελούν πρωταρχικούς στόχους, η Executive Lease του Ομίλου Σφακιανάκη έρχεται να προσφέρει λύσεις που σέβονται το περιβάλλον και εξυπηρετούν τους πελάτες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εταιρεία προωθεί την ηλεκτροκίνηση μέσω της ολοκληρωμένης υπηρεσίας leasing «Πράσινων Οχημάτων», η οποία περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων.

Η Executive Lease έχει θέσει ως στρατηγικό στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη. Προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε σύγχρονα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα, μειώνοντας έτσι τις εκπομπές ρύπων και συμβάλλοντας στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Τα «Πράσινα Οχήματα» χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να κινούνται οικολογικά και οικονομικά.

Πλούσια γκάμα αυτοκινήτων
Η Executive Lease διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών, υβριδικών και plug-in hybrid αυτοκινήτων, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της πράσινης κινητικότητας. Αναπτύσσει συνεχώς τον στόλο της με τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της κορυφαίες επιδόσεις, άνεση και ασφάλεια.

Η απόκτησή τους μπορεί να γίνει εύκολα με ευέλικτα προγράμματα μίσθωσης που προσφέρει η εταιρεία και καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών, εταιρειών και επαγγελματιών. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα των ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων, καθώς και τη νομοθετική απαίτηση για τουλάχιστον το 25% των νέων εταιρικών αυτοκινήτων να είναι ηλεκτρικά ή υβριδικά, η Executive Lease ανταποκρίνεται με λύσεις που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη και προτιμήσεις.

Executive Lease

Τα πλεονεκτήματα του leasing ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Executive Lease είναι πολλά. Εκτός από τη μείωση των ρύπων, τα ηλεκτρικά οχήματα προσφέρουν οικονομία καυσίμου και χαμηλότερα λειτουργικά κόστη. Παράλληλα, τα αυτοκίνητα αυτά είναι αθόρυβα και προσφέρουν εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Σημαντικά ηλεκτρικά μοντέλα, όπως το ταχύτατο Volvo C40, η ολοκαίνουργια και προηγμένη BMW iX1 ή το χάτσμπακ MG4, μπορούν να γίνουν δικά σας χωρίς κόπο και οικονομική επιβάρυνση, ενώ πρόσφατα ο Όμιλος Σφακιανάκη και η Executive Lease υποδέχτηκε την πιο εξελιγμένη μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο, την BYD με τα μοντέλα της BYD SEAL και BYD ATΤO 3. Μοντέλα που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, υψηλή αισθητική και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Executive Lease

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Executive Lease είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Η διαδικασία επιλογής και μίσθωσης είναι εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική, με τους συνεργάτες της εταιρείας να φροντίζουν για κάθε λεπτομέρεια.

Κινήσου ηλεκτρικά με την Executive Lease και γίνε μέρος της πράσινης κινητικότητας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube