Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Η Karenta έχει την καλύτερη λύση!

Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Η Karenta έχει την καλύτερη λύση!

Άλλο απλό μεταχειρισμένο και άλλο πιστοποιημένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με την υπογραφή της Karenta.

Η Karenta α.ε, εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Πωλήσεων και Service  Volkswagen, Audi ,  Škoda και Επαγγελματικά Volkswagen στην Ελλάδα, αλλάζει την αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Η πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αποτελεί παγκοσμίως μια πολύ σημαντική δραστηριότητα για τον κλάδο του αυτοκινήτου. Πολλές φορές όμως μπορεί να γίνει μια πολύ δύσκολη υπόθεση για τον υποψήφιο αγοραστή. Στην Karenta προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση της  ανάγκης του υποψήφιου αγοραστή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου να επενδύσει σε ένα αυτοκίνητο που θα πληροί τα ίδια κριτήρια ποιότητας, ασφάλειας και εργονομίας με αυτά ενός καινούργιου αυτοκινήτου. Επειδή χρειάζεται επαγγελματισμός και προσαρμογή της φιλοσοφίας πώλησης μεταχειρισμένων με βάση τις συνθήκες της αγοράς και τους ολοένα πιο ενημερωμένους και απαιτητικούς πελάτες, οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους κινείται η εταιρεία είναι η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη.

Η Κarenta είναι ενταγμένη σε δύο προγράμματα:

Το Das WeltAuto και το Audi Approve Plus.

Το πρώτο αφορά σε αυτοκίνητα όλων των μαρκών, ενώ το δεύτερο αποκλειστικά σε αυτοκίνητα Audi.

Και τα δύο προγράμματα, έπειτα από εξονυχιστικούς τεχνικούς και όχι μόνο ελέγχους, κατηγοριοποιούν τα αυτοκίνητα ανάλογα με την ηλικία και τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει για να σας διευκολύνουν στην επιλογή του καταλληλότερου. Τα αυτοκίνητα που εντάσσονται στα δύo προγράμματα είναι ηλικίας κάτω των επτά ετών και έχουν διανύσει λιγότερο από 120.000 km.

 Κάθε αυτοκίνητο υφίσταται αυστηρό έλεγχο 110 σημείων. Μόνο τα αυτοκίνητα που περνούν με επιτυχία τον έλεγχο όλων των σημείων, πιστοποιούνται και λαμβάνουν εγγύηση καλής λειτουργίας και εγγύηση κινητικότητας.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ότι το νέο μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας είναι μια σίγουρη αγορά, ίδια με αυτή της αγοράς ενός καινούριου.

Δεν είναι τυχαίο το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης πελατών, τόσο πριν όσο και μετά την αγορά ενός αυτοκινήτου, καθώς εκτός από ένα ποιοτικό μεταχειρισμένο ο πελάτης έχει  εξασφαλίσει εξαιρετική σχέση αξίας-τιμής. Ένα σύστημα που παρέχει σωστές συμβουλές και διαφάνεια, ένα σήμα που μπορεί να εμπιστευτεί  και κυρίως ένα συνεργάτη που μπορεί να στηριχθεί.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη αυτοκίνητο, η Karenta αγοράζει το μεταχειρισμένο σας ή το ανταλλάσσει με ένα νέο.

Επιπλέον, εάν απλά θέλετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στις Εκθέσεις Μεταχειρισμένων Karenta προκειμένου να γίνει εκτίμηση του αυτοκινήτου σας . Θα λάβετε άμεσα προφορά για την αγορά του και σε περίπτωση που σας ικανοποιεί η Karenta θα το αγοράσει άμεσα, τοις μετρητοίς και με την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Συνοπτικά όλα τα αυτοκίνητα με υπογραφή Karenta απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια:

•        Εγγύηση καλής λειτουργίας

•        Εγγύηση κινητικότητας

•        Εγγύηση ικανοποίησης

•        Τεχνικό έλεγχο 110 σημείων

•        Δυνατότητα χρηματοδότησης

•        Δυνατότητα ασφάλισης

•        Δυνατότητα ανταλλαγής

•        Δοκιμαστική οδήγηση

•        Δυνατότητα τοποθέτησης εξτρά εξοπλισμού

 

Χρηματοδότηση
Στην Karenta, θα βρείτε όχι μόνο το καταλληλότερο για εσάς αυτοκίνητο αλλά και τους πλέον ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης με ανταγωνιστικό επιτόκιο και μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής, ώστε η αγορά του αυτοκινήτου σας να είναι υπόθεση απλή και απροβλημάτιστη.

Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να χρηματοδοτήσετε τυχόν έξτρα εξοπλισμό που θα τοποθετήσετε στο νέο σας μεταχειρισμένο, την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας ή/και την επέκταση της εγγύησης που πιθανόν να έχετε αγοράσει.

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Classic Credit έχει σταθερό επιτόκιο από 9,9%, διάρκεια αποπληρωμής του δανείου από 12-60 μήνες και δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής για τα αυτοκίνητα μάρκας Volkswagen, Audi και Skoda ενώ 30% προκαταβολή για τα αυτοκίνητα των υπόλοιπων μαρκών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube