Η νέα εποχή της Škoda στην Karenta

Η νέα εποχή της Škoda στην Karenta

Στις εκθέσεις της Karenta μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της Škoda, να κάνετε test drive, να ενημερωθείτε για τις νέες συναρπαστικές τεχνολογίες τους και να τα κάνετε δικά σας.

Η  ŠKODA  είναι πλέον ανανεωμένη και υλοποιεί  ιδέες για νέες μορφές και λειτουργίες που απαιτεί ένα αυτοκίνητο πόλης, προβάλλοντας ουσιαστικά τη μελλοντική σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει στη δημιουργία νέων μοντέλων.

Τα τελευταία μοντέλα της ŠKODA έχουν να επιδείξουν εξαιρετικά συμπαγής εξωτερικές διαστάσεις, προσφέροντας ωστόσο εκπληκτικά «γενναιόδωρο» εσωτερικό χώρο.

Αποτελούν ένα νέο συνδυασμό μοντέρνας σχεδίασης και μιας πλούσιας γκάμας εξελιγμένων συστημάτων επικοινωνίας και στοιχείων εξοπλισμού άνεσης αναδεικνύοντας το Simply Clever χαρακτήρα τους.

Στόχος είναι, πρωτίστως, η διαχρονική προσφορά απλών και, συγχρόνως, έξυπνων λύσεων προκειμένου τα μοντέλα ŠKODA να ξεχωρίζουν για την:

·         αξιοπιστία

·         τεχνολογία

·         επιδόσεις

·         οικονομία

·         άποψη, στιλ και εξατομίκευση.

Τα αυτοκίνητα της ŠKODA είναι σχεδιασμένα για εμάς

Karenta α.ε., με 45 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ως επίσημο μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Εμπόρων και  Συνεργατών Service ŠKODA της Kosmocar α.ε., επέκτεινε το δικτύο λιανικής της με τη  λειτουργία 2 νέων σημείων πώλησης ŠKODA στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πιστή στο πνεύμα της ανανέωσης της Škoda, είναι η πρώτη εταιρεία που έχει δημιουργήσει Εκθέσεις σύμφωνα με τη νέα εταιρική ταυτότητα του εργοστασίου.

Στις εκθέσεις της  μπορείτε να βρείτε  όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της μάρκας, να κάνετε test drive, να ενημερωθείτε για τις νέες συναρπαστικές τεχνολογίες τους, να νιώσετε τις εξαιρετικές επιδόσεις, την οικονομία, τη σχεδιαστική άποψη, το προχωρημένο στιλ και τις μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης που διαθέτει το κάθε μοντέλο Škoda.

Νέο Kodiaq, το νέο SUV της ŠKODA
Το Kodiaq ήρθε για να ανακαλύψετε νέους ορίζοντες. Με όπλα του τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, την έντονη προσωπικότητα, τους εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους, την ευφυΐα στην πρακτική εφαρμογή και στην πρωτοποριακή τεχνολογία, έχει προκαλέσει ήδη έντονο ενδιαφέρον.

Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών και τη μεγιστοποίηση του οφέλους σας, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για την εύκολη απόκτηση ενός νέου Škoda Octavia, Škoda Fabia ή Škoda Citigo, μέσω ευέλικτων προγραμμάτων χρηματοδότησης της Volkswagen Bank και μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής του αυτοκινήτου που έχετε στη διάθεσή σας, με όρους διαφάνειας και εμπιστοσύνης.

Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες Škoda Karenta After Sales
Οι ιδιοκτήτες  Škoda μπορούν να καλύψουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη συντήρησης του Škoda  αυτοκινήτου τους  με την υψηλή παροχή υπηρεσιών Service, Φανοποιείου και Ανταλλακτικών Karenta.

Τα Καταστήματα Škoda Karenta After Sales, πληρώντας όλες τις υψηλά απαιτούμενες προδιαγραφές του κατασκευαστή, είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

H νέα εποχή του ŠKODA After Sales περιλαμβάνει τα ŠKODA Clever Packs. Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα πακέτα εργασιών, με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, τα οποία είναι χωρισμένα σε δύο κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία του οχήματος:

•        ŠKODA Clever Packs για οχήματα έως 4 ετών

•        ŠKODA Clever Packs για οχήματα 4 ετών και άνω

Προσφέρονται με τελική τιμή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και με 2 χρόνια εγγύηση. Εξασφαλίζουν ιδανική σχέση τιμής-απόδοσης, με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και διαθέτουν τα εξής πλεονεκτήματα:

•        100% τεχνογνωσία ŠKODA Service

•        Απαράμιλλη ποιότητα, λειτουργικότητα και ασφάλεια

•        Ανταλλακτικά ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου

•        Οικονομική τιμή

Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Service και οι συνεργάτες  Škoda Karenta After Sales στοχεύουν στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών τους και είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν καθημερινά από τις 8.00π.μ. έως τις 16.00μμ. προκειμένου να σας ενημερώσουν από κοντά για τα ειδικά σχεδιασμένα πακέτα Skoda Service και τις προνομιακές τιμές τους!

Καταστήματα ŠKODA Karenta

Έκθεση/Service ŠKODA Μαρούσι
Α. Παπανδρέου 21 & Ερατούς 
Τηλ. Έκθεσης: 211 17 64 080
Τηλ. Service: 211 1764001

Service ŠKODA Αργυρούπολη
Μ. Αλεξάνδρου 2
Τηλ.Service : 210 9981907

Έκθεση/Service ŠKODA Ηράκλειο
5ο χλμ Ηρακλείου-Μοιρών
Τηλ. Έκθεση - Πωλήσεις Skoda: 2810540253
Τηλ. Service: 2810 318116

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube