Νέα καμπίνα Ferrari 458 Spider διά χειρός Carlex Design

Νέα καμπίνα Ferrari 458 Spider διά χειρός Carlex Design

Οι μάστορες της καμπίνας στην Carlex Design ασχολήθηκαν με την κοσμητική αναβάθμιση της Ferrari 458 Spider, με την εκ βάθρων ανασύστασή της.

Προφανώς ο κάτοχος αυτής της Ferrari 458 Spider δεν ήταν ευχαριστημένος από την υποτονική για τα γούστα του καμπίνα του αυτοκινήτου, οπότε και ανέθεσε στην Carlex Design να κάνει τα δικά της.

Οι ταπετσέρηδες του βελτιωτή με την εποπτεία των σχεδιαστών της Carlex έντυσαν εκ νέου το μεγαλύτερο μέρος του σαλονιού με δέρματα και Alcantara υψηλής ποιότητας.

Το θέμα Carlex Design επέλεξε για τις παραπάνω επενδύσεις κόκκινο και μαύρο για να τονιστεί το αποτέλεσμα σε κοντράστ με μαύρο χρώμα του αυτοκινήτου. Ειδική σπουδή επιδείχτηκε στο σήμα πάνω στο τιμόνι που βάφτηκε στο χέρι για να διασφαλιστεί η απόλυτη ποιότητα. Επιπρόσθετα, όλα τα διακοσμητικά στοιχεία απέκτησαν μαύρο σατινέ φινίρισμα.

Το δίχρωμο θέμα της Carlex Design δεν περιορίστηκε μόνο στα καθίσματα, αλλά περιέλαβε επίσης στις επενδύσεις των θυρών, στο ταμπλό και στο τιμόνι για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Και όπως με άλλα πρότζεκτ της Carlex που έχουμε παρουσιάσει, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ασύλληπτη, με την Alcantara να καλύπτει μέχρι και τις κολόνες, αλλά και το πάνω μέρος του ταμπλό. Μέχρι και στα ταπέτα για τη «σκάφη» του οδηγού και του συνοδηγού έχουν ανασχεδιαστεί και κατασκευαστεί  με βάση το κόκκινο μαύρο θέμα, συνδυαζόμενα κοσμητικά με τη διχρωμία που επέλεξε ο ιδιοκτήτης της  Ferrari 458 Spider.

[Πηγή Carlex Design]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube