Toyota Yaris: Νέα επίπεδα εξοπλισμού Style και Bi-Tone

Toyota Yaris: Νέα επίπεδα εξοπλισμού Style και Bi-Tone

Toyota ανακοίνωσε δύο νέα επίπεδα εξοπλισμού για το Yaris, που θα κάνουν πρεμιέρα στην ΙΑΑ 2015, στη Φρανκφούρτη, και που απαρτίζονται από εξωτερικές και εσωτερικές αναβαθμίσεις.

Η αναβάθμιση Style στο Toyota Yaris περιλαμβάνει νέα χρώματα, διακοσμήσεις και ταπετσαρίες, ενώ η αναβάθμιση Bi-Tone έρχεται με εξωτερικές διακοσμήσεις «wrap-around» μεταλλική μαύρη διακόσμηση για το πάνω μισό του αυτοκινήτου και αποκλειστικούς συνδυασμούς χρωμάτων για την καμπίνα.

Με το λανσάρισμά του Yaris MY 2016 στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2016, το Style θα είναι διαθέσιμο αρχικά με το Yaris Hybrid και θα περιλαμβάνει κυψελωτή μάσκα με σατινέ χρώμιο και στεφάνι στα εμπρός φανάρια ομίχλης. Στην καμπίνα, οι επενδύσεις των καθισμάτων θα είναι σε ένα νέο μαύρο ύφασμα με γυαλιστερές, επίσης μαύρες, διακοσμήσεις.



Το Yaris Bi-Tone θα είναι το πιο «κραυγαλέο» σε εμφάνιση επίπεδο εξοπλισμού, καθώς συνδυάζει μεταλλικό μαύρο χρώμα ως διακόσμηση που κατεβαίνει από την εμπρός κολόνα, αγκαλιάζει τα εμπρός φανάρια και ενώνεται με τη μάσκα. Πίσω δημιουργεί μια ενιαία χρωματική ενότητα με τις κολόνες και το πάνω μέρος της πόρτας του πορτμπαγκάζ. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη μαύρη οροφή, ουσιαστικά χρωματίζουν μαύρο τον κλωβό της καμπίνας. Εσωτερικά, θα υπάρχει διαθέσιμη μια αποκλειστική παλέτα χρωμάτων και διακοσμήσεων.  

Βασισμένο στο επίπεδο Style, η έκδοση Bi-Tone θα δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να συνδυάζουν τα εξωτερικά χρώματα Pearl White, Platinum Bronze και Barcelona Red με τον παραπάνω μαύρο κλωβό που αναφέραμε. Στην καμπίνα, το Yaris Bi-Tone θα διαθέτει μαύρο «ουρανό», καθώς και τρεις αποκλειστικούς συνδυασμούς χρωμάτων: Ολόμαυρο, σκούρο γκρι ή ανοιχτό γκρι.

[Πηγή Toyota]




 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube