Teaser video για το νέο Ford Focus

Teaser video για το νέο Ford Focus

Αναρτήθηκε από τη Ford Ρουμανίας κι επιβεβαιώνει και την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του μοντέλου.

Η Ford ξεκίνησε το παιχνίδι σταδιακής αποκάλυψης του πολυαναμενόμενου Focus νέας γενιάς με ένα σύντομο video που ανέβηκε στη σελίδα της Ford Romania στο Facebook.

Το video δεν δίνει πολλές πληροφορίες, όμως τουλάχιστον επιβεβαιώνει την ημερομηνία της επίσημης αποκάλυψης του νέου μοντέλου: 10 Απριλίου.

Κρίνοντας από τη μάσκα και τους τροχούς, το αυτοκίνητο του video δείχνει να είναι το ίδιο που είχε συλλάβει φωτογράφος κατάσκοπος, χωρίς καθόλου καμουφλάζ, τον περασμένο Φλεβάρη κατά τη διάρκεια επίσημης φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Scoop: Το νέο Ford Focus χωρίς καθόλου καμουφλάζ!

Από όσα γνωρίζουμε ήδη, το νέο Focus θα είναι λίγο πιο μακρύ από το σημερινό, αλλά και έως 50 kg ελαφρύτερο ανάλογα με την έκδοση. Όπως δείχνει και το teaser video, θα έχει full-LED φώτα, τουλάχιστον στις ακριβότερες εκδόσεις.

Η σχεδίαση του εσωτερικού θα πλησιάζει περισσότερο προς αυτή του νέου Fiesta, με τη μεγάλη οθόνη πολυμέσων τύπου tablet, και τα υλικά κατασκευής θα είναι αναβαθμισμένης ποιότητας.

Αρχικά θα αποκαλυφθεί μάλλον η έκδοση χάτσμπακ, που βλέπουμε και στο video. Οι εκδόσεις σεντάν και στέισον-βάγκον θα παρουσιαστούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Θα ακολουθήσουν η πολυτελής έκδοση Vignale και η σπορτίβ ST-Line, που είναι πιθανότατα αυτή του teaser video. Όσο για την κορυφαία σπορ έκδοση RS, θα αργήσει λίγο ακόμα και οι φήμες λένε ότι θα έχει εξηλεκτρισμένο σύστημα κίνησης με 400 ίππους και πάνω από 60 kgm ροπή.

 Η παραγωγή του νέου Focus θα ξεκινήσει στο γερμανικό εργοστάσιο του Saarlouis, για τα αυτοκίνητα που προορίζονται για την Ευρώπη. Εκείνα της αμερικανικής αγοράς θα κατασκευάζονται στην Κίνα.

[Πηγή: Ford Romania / Facebook]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube