Scoop: Το μελλοντικό Opel Insignia 2017 βολτάρει στους δρόμους ως Renault! [video]

Scoop: Το μελλοντικό Opel Insignia 2017 βολτάρει στους δρόμους ως Renault! [video]

Η Opel σκαρφίζεται ό,τι μπορείτε μα φανταστείτε για να θολώσει τα νερά γύρω από το επερχόμενο νέο Ingignia. Μέχρι και που το «βάφτισε» Renault.

H Opel χρησιμοποίησε κάθε κόλπο για να κρύψει τα δύο πρωτότυπα του μελλοντικού Insignia και εκτός από τις βινίλ μεμβράνες-σκύλος Δαλματίας, τα αυτοκίνητα «φορούσαν» και σήματα παραπλήσια με αυτά του «διαμαντιού» της Renault.

Όσον αφορά το μέγεθος, η επόμενη γενιά του Opel Insignia θα υποστηρίζεται από την πλατφόρμα E2XX, την ίδια που χρησιμοποιείται και στο Chevrolet Malibu. Η υιοθέτηση αυτής της πλατφόρμας επέτρεψε την αύξηση του μεταξονίου κατά δέκα πόντους, ενώ παράλληλα θα είναι αρωγός στη μείωση του βάρους μέχρι και 130 kg.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Opel Insignia 1.6 CDTi Auto

Η γκάμα των κινητήρων του νέου Insignia θα περιλαμβάνει μοτέρ βενζίνης και ντίζελ, από την υφιστάμενη γενιά. Έτσι θα υπάρχει 1.400άρης βενζινοκινητήρας με 140 άλογα, 1.600άρης ντίζελ με 110 και 136 PS, και δίλιτρος ντίζελ με 170 PS. Στην κορωνίδα της γκάμας θα βρίσκεται ο 2,8λιτρος V6 τούρμπο με 325 άλογα, το οποίο προφανώς, όπως και στο υφιστάμενο μοντέλο, θα είναι υπό τα σήματα του OPC. Τέλος την γκάμα θα συμπληρώνει μια υβριδική έκδοση, άγνωστου μέχρι στιγμής συνδυασμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέος τιμοκατάλογος Opel Insignia, Ιούνιος 2016

Η Opel αναμένεται να αποκαλύψει το νέο Insignia το προσεχές φθινόπωρο στο Mondial de lAutomobile 2016, στο Παρίσι, ενώ το εμπορικό λανσάρισμά του τοποθετείται στις αρχές του 2017.

[Πηγή caradisiac]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube