Scoop: H νέα Mercedes-AMG GT R ακούγεται απειλητική στο δρόμο [video]

Scoop: H νέα Mercedes-AMG GT R ακούγεται απειλητική στο δρόμο [video]

Η νέα Mercedes-AMG GT R δείχνει σχεδόν έτοιμη από πλευράς εξέλιξης, με την επίσημη πρεμιέρα της να αναμένεται αργότερα μέσα στο 2016.

Προφανώς όμως η κορυφαία της σειράς AMG GT μέσα από το καμουφλάζ και τα παραπλανητικά «ρούχα» θέλει να κρατήσει κάποια μυστικά από τον ανταγωνισμό.

Το αυτοκίνητο το συνέλαβε ο κινηματογραφικός φακός στον ανοιχτό δρόμο. Και ξεχωρίζει από τις AMG GT του «συρμού» από την υπερμεγέθη πτέρυγα, αλλά και από τον πιο βιμπράτο ήχο του 4λιτρου διτούρμπινου μοτέρ V8. H επιπλέον ισχύς αναμένεται να ανεβάσει την ιπποδύναμή του από τα 510 άλογα που είναι στην έκδοση της GT S στους 550-600 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG GT S [video]

Εκτός από την επιπλέον ισχύ, η GT R ως πιο σκληροπυρηνική έκδοση θα ενσωματώνει στην κατασκευή της ελαφρά υλικά, θα διαθέτει πιο σπορ set-up στην ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα, νέες ζάντες και φυσικά εντυπωσιακό body kit και ό,τι άλλο προκύπτει βάσει της τεχνογνωσίας που αποχτήθηκε από την εξέλιξη του αγωνιστικού προγράμματος για τη Mercedes-AMG GT3.

Η Mercedes-AMG με τη νέα GT R στοχεύει να ανεβάσει επίπεδο στη σειρά, φέρνοντάς της αντιμέτωπη με αυτοκίνητα, όπως οι  Aston Martin Vantage GT12Chevrolet Corvette Z06 και Porsche 911 GT3 RS

[Πηγή video cvdzijden - Supercar Videos]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube