Παραμύθι η διάψευση BMW για M2 Cabrio;

Παραμύθι η διάψευση BMW για M2 Cabrio;

H φωτογραφία αυτή ίσως αποδεικνύει ότι η διάψευση της BMW για την ύπαρξη μιας μελλοντικής M2 Cabrio ήταν ανυπόστατη.

Η BMW προ ολίγων ημερών είχε διαψεύσει ότι η εξέλιξη μιας M2 Cabrio βρίσκεται καθ’ οδόν, αλλά αυτές οι φωτογραφίες διαψεύδουν με τη σειρά τους τη γερμανική εταιρεία.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο web έγιναν μέσω του Autoblog.nl και όπως αναφέρεται είναι αληθινές, ψηφιακά δημιουργημένες εικόνες που με κάποιο τρόπο υπεκλάπησαν από πηγή μέσα από την BMW.

Οι εικόνες που βλέπουμε μας παρουσιάζουν ένα αυτοκίνητο απολύτως έτοιμο για παραγωγή, αν και υπάρχει η περίπτωση να αποτελούν μέρος ενός πακέτου εσωτερικής διεργασίας για το να τελικά η M2 Cabrio θα μπει ή δεν θα μπει σε παραγωγή.



Νωρίτερα μέσα στο 2016, ο Frank Isenberg, επικεφαλής μηχανολόγος της BMW, είχε δηλώσει ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει μια M2 Cabrio. Και είχε υποστηρίξει αυτή τη θέση, λέγοντας ότι η εταιρεία αποφάσισε μα ικανοποιήσει τους πουρίστες με μια M2 και δεν θα ήθελε να κάνει εκπτώσεις στο αρχικό σχέδιο, δημιουργώντας ένα drop-top που θα ήταν πιο μαλακό και λιγότερο άκαμπτο, κατά συνέπεια λιγότερο αποτελεσματικό στην πίστα. «Μια M235i Cabrio θα ήταν ένα καλό συμβιβασμός», είπε ολοκληρώνοντας ο Isenberg.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW M2 Coupé στην πίστα του Hungaroring

Πιθανότατα λοιπόν, η θέση της BMW να άλλαξε. Αν μια M2 Cabrio βρίσκεται επί θύραις, αυτό δεν θα ήταν πρωτοφανές για τη βαυαρική φίρμα. Το ίδιο συνέβη παλιότερα με την M3 Cabrio, αλλά και πρόσφατα με την ανοιχτή M4 που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εξημερωμένη έκδοση της M4 Coupé.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε στην πίστα την BMW M4 Coupé [video]

Τι θα γίνει, τελικά; Τελούμε σε στάση αναμονής. Ούτως ή άλλως αν μια M2 Cabrio πάρει πράσινο φως για τον κατάλογο της BMW θα το ξέρουμε μέσα στους προσεχείς μήνες.

[Πηγή Autoblog.nl]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube