Νέο Volkswagen Polo GT σεντάν

Νέο Volkswagen Polo GT σεντάν

Μην παρασύρεστε από το όνομα. Στη ρωσική αγορά το Polo GT είναι περισσότερο ένα Polo Sedan φορτωμένο με εξοπλισμό παρά ένα Polo GTI με πορτμπαγκάζ.

H VW δεν κουράστηκε και ιδιαίτερα για να φτιάξει το αυτοκίνητο. Η εταιρεία με το πιο πλούσιο ράφι σε εναλλασσόμενα εξαρτήματα και συστήματα το μόνο που είχε να κάνει ήταν να απλώσει το χέρι και να βάλει κάτω από το καπό του Polo σεντάν τον 1.4 TSI. Και το συνδύασε είτε στάνταρ με 6άρι χειροκίνητο σασμάν είτε με ένα 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το γνωστό μας DSG.

Κατά τα λοιπά, την εξωτερική εμφάνιση ενισχύουν 16άρες ζάντες ελαφρού κράματος, μικρό χείλος εκφυγής στο καπό του πορτμπαγκάζ, μαύρη γυαλιστερή οροφή και καπάκια πλευρικών καθρεφτών, πλαστική «κυψέλη» στη σχάρα της μάσκας και αεραγωγοί εμπρός, καθώς και δίμπουκη εξάτμιση. Επιπλέον υπάρχουν πατήματα με σήμανση «GT» στα μαρσπιέ, σπορ flat-bottomed τιμόνι, καθίσματα ντυμένα με ύφασμα σε καρό μοτίβο και οι μπόλικες ηλεκτρικές ευκολίες.

To έξτρα μπόνους στους 300 πρώτους που θα παραγγείλουν το Polo GT θα είναι αυτή η σπέσιαλ έκδοση που βλέπετε στις φωτογραφίες: Άσπρο αυτοκίνητο με δύο μαύρες φαρδιές ρίγες και δύο λεπτές κόκκινες σε καπό και πορτμπαγκάζ.

[Πηγή Cars.ru μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube