Έκπληξη: Η Renault επιβεβαιώνει το σπορτίφ Twingo!

Έκπληξη: Η Renault επιβεβαιώνει το σπορτίφ Twingo!

Την εβδομάδα αυτή, η Renault κέντρισε την περιέργειά μας με την αναγγελία ενός καινούργιου μοντέλου και μάλιστα που θα ανήκει στην γκάμα της Renault Sport.

Τι θα ήταν, λοιπόν αυτό; Mégane; Captur; Kadjar; Όχι! Τίποτα από αυτά! Όπως πολύ σωστά υποθέσαμε, πρόκειται για μια σπορ έκδοση του υπάρχοντος Twingo, κατά το πρότυπο του smart Brabus. To μόνο που απομένει να μάθουμε είναι αν θα αναφερόμαστε σε ένα Twingo RS ή GT.

Για να σας κάνουμε σαφέστερη τη σύνδεση με τα παραπάνω, ίσως κάποιοι να θυμάστε και οι άλλοι ας το πληροφορηθείτε τώρα, η Renault Sport κοινοποίησε εχθές μια φωτογραφία μέσω Facebook που απεικόνιζε κάτι σαν αεραγωγό. Και η λεζάντα που τη συνόδευε ήταν ότι «αυτό το κάτι έρχεται».

Όσο κι αν το ψάξαμε και περιεργαστήκαμε η φωτό δεν αποκάλυπτε τίποτα, παρά μόνο θύμιζε κάπως την ακμή στο πλευρικό αεραγωγό πάνω στο πίσω φτερό του smart Brabus. Οπότεν, και εξαιτίας της συγγένειας smart και Twingo, ποντάραμε σε ένα σπορ Twingo.

Στη νέo gif teaser, το σήμα της Renault Sport βρίσκεται χαμηλά στο αμάξωμα, αλλά προσώρας δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ένα Twingo GT ή RS. Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής το ισχυρότερο Twingο βγάζει 90 άλογα. Ένα βελτιωμένο σασί, ολίγον φουσκωμένο και με παραπάνω άλογα και ορίστε τις πρέπει να περιμένουμε από ένα τέτοιο Twingo.

[Πηγή Renault Sport]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube