Είναι αυτή η hardcore έκδοση της BMW M2; [video]

Είναι αυτή η hardcore έκδοση της BMW M2; [video]

Μια Μ2 που δοκιμάζεται αυτές τις μέρες στο Nürburgring δείχνει και ακούγεται σαν την σκληροπυρηνική έκδοση που περιμένουμε.

Πάμε σχεδόν έναν χρόνο πίσω, για να βρούμε τις πρώτες αναφορές σε μια πιο ακραία, πιστάδικη έκδοση της BMW M2. Όχι ότι η εξαντλήσαμε την κανονική και μας λείπει το κάτι παραπάνω, αλλά λέμε τώρα…

Από τότε έχουμε διαβάσει πολλά και έχουμε δει αρκετές λιγότερο ή περισσότερο καμουφλαρισμένες Μ2 να δοκιμάζονται στο Nürburgring. Αλλά αυτή τη φορά έχουμε κάτι διαφορετικό για να πιαστούμε και να υφάνουμε ξανά σενάρια περί εμφάνισης BMW M2 CSL, CS ή GTS. Το πρωτότυπο που εντοπίστηκε πρόσφατα στο Nurburgring έχει έναν διαφορετικής σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα, με πιο άγρια όψη και επιθετική προσέγγιση ως προς την αεροδυναμική.

ΔEITE AKOMH Δοκιμάζουμε την BMW M2 στο Hungaroring

Επίσημη ανακοίνωση για την ειδική αυτή έκδοση δεν έχει υπάρξει, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο, σύμφωνα με διάφορες πηγές, ότι θα προχωρήσει στην παραγωγή. Αυτό που δεν ξέρουμε και για το οποίο σκοπίμως καλλιεργείται πέπλο μυστηρίου είναι αν θα φορά μια ισχυρότερη έκδοση του ίδιου 6κύλινδρου κινητήρα με το ένα τούρμπο ή τον biturbo της BMW M3–M4. Οι κατάσκοποι που τράβηξαν αυτό το video, βάσει του ήχου, υποστηρίζουν περισσότερο το δεύτερο σενάριο.  
 
[Πηγή R&T

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube