Ειδική, γενέθλια έκδοση «Edition» για τα Škoda Fabia, Rapid, Octavia και Yeti

Ειδική, γενέθλια έκδοση «Edition» για τα Škoda Fabia, Rapid, Octavia και Yeti

Η Skoda ανακοίνωσε την πρόθεσή της να φέρει μια ειδική έκδοση «Edition» των Fabia, Rapid, Octavia και Yeti, τον Μάρτιο στη Γενεύη για τα 120 χρόνια της.

Επί τη ευκαιρία των 120 χρόνων της Škoda στο τέλος του 2015, αλλά και της έναρξης της παραγωγής πριν από 110 χρόνια στο εργοστάσιο στο Mladá Boleslav, η εταιρεία αποφάσισε να το γιορτάσει στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης με τη ειδική έκδοση «Edition» για τα μοντέλα Fabia, Rapid, Octavia και Yeti.

Τα μοντέλα «Edition»  θα έχουν πλευρικούς καθρέφτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, δίχρωμες ζάντες ελαφρού κράματος, φώτα ομίχλης και πακέτο εξοπλισμού SunSet που περιλαμβάνει φιμέ πίσω πλευρικά κρύσταλλα και το πίσω τζάμι. Στη καμπίνα, τα Fabia, Rapid, Octavia και Yeti «Edition» θα έχουν τριάκτινο τιμόνι ντυμένο με δέρμα, όπως με δερμάτινη επένδυση θα είναι το χειρόφρενο και ο λεβιές ταχυτήτων, ενώ τα πατάκια θα είναι υφασμάτινα με γκρι εξώραφα.

Οι εκδόσεις «Edition» των Fabia, Rapid, Octavia και Yeti θα φιγουράρουν στο σταντ της Skoda δίπλα με το ολοκαίνουργιο Superb, το νέο Octavia RS 230, αλλά και την έκδοση Monte Carlo των νέων Fabia και Fabia Combi.

[Πηγή: Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube