Αποκαλυπτικό teaser video για το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz B-Class

Αποκαλυπτικό teaser video για το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz B-Class

Αναρτήθηκε στα social media της εταιρείας δείχνοντας την πρακτικότητα του χώρου αποσκευών, αλλά και το ταμπλό σε δεύτερο πλάνο.

Είναι ήδη γνωστό ότι η Mercedes-Benz B-Class Sports Tourer είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί στο σαλόνι του Παρισιού σε δύο μέρες.

Η εταιρεία ωστόσο φρόντισε να ανεβάσει στα
social media ένα video που δίνει έμφαση στον πρακτικό χαρακτήρα του μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα στην πλάτη του πίσω καθίσματος που χωρίζεται σε τρία μέρη, αυξάνοντας τις δυνατότητες διαμόρφωσης της καμπίνας ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Test drive: Mercedes-Benz A 200 7G-DCT

Πέρα όμως από το χώρο αποσκευών, κάπου στο βάθος φαίνεται και το ταμπλό χωρίς εμφανείς αλλαγές σε σχέση με εκείνο της νέας A-Class. Αυτό σημαίνει ότι η πολύ εντυπωσιακή εικόνα με το διαδραστικό σύστημα infotainment MBUX και η πληροφόρηση του οδηγού από δύο οθόνες θα είναι χαρακτηριστικό και της B-Class.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες σχετικές με το μέγεθος του χώρου αποσκευών ή κάποιο άλλο στοιχείο του αυτοκινήτου, όμως θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα είναι αισθητά μεγαλύτερος από τα 488
lt του σημερινού μοντέλου. Όπως και να έχει, δε χρειάζεται παρά ελάχιστη υπομονή για να τα μάθουμε όλα.


[Πηγή:
Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube