Aνανεωμένο VW Polo GTI 2015, νέες φωτογραφίες και πληροφορίες

Aνανεωμένο VW Polo GTI 2015, νέες φωτογραφίες και πληροφορίες

H Volkswagen έδωσε στη δημoσιότητα νέα σειρά φωτογραφιών και πρόσθετες πληροφορίες για το ανανεωμένο Polo GTI 2015.

Το νέο VW Polo GTI που παρουσιάστηκε επίσημα στο Mondial de l’ Automobile 2014 στο Παρίσι, ντεμπουτάρησε και εμπορικά, αρχής γενομένης από τη γερμανική αγορά.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι πωλήσεις του αναμένονται νε ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2015. Την υπόλοιπη γκάμα του ανανεωμένου Polo 2015 την είχαμε ήδη γνωρίσει στο σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο και έχουμε ήδη δοκιμάσει και εκδόσεις της στην Ελλάδα.

Να σας θυμίσουμε ότι το νέο Polo GTI θα κινείται πλέον από ένα νέο 1.800άρη που αποδίδει 192 PS και 32,6 kgm. Η δύναμη περνά στους εμπρός τροχούς φυσικά μέσω ενός χειροκίνητου σασμάν με έξι ταχύτητες ή ενός διπλοσύμπλεκτου 7ριού DSG. Η εργοστασιακή τιμή της επιτάχυνσης από στάση για τα 100 km/h είναι 6,7” και η τελική ταχύτητα 236 km/h.

Οι εργοστασιακές τιμές για την κατανάλωση είναι 5,6 lt/100 km και 129 g CO2/km σε μικτό κύκλο για το Polo GTI με το κιβώτιο DSG7 και 6,0 lt και 139 g αντίστοιχα γι’ αυτό με το χειροκίνητο σασμάν.  

O νεωτερισμός στο αυτοκίνητο όμως είναι τα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, που, όπως λέει η VW, τοποθετούνται σε Polo για πρώτη φορά. Αυτά αποτελούν και τη βάση για για το σύστημα ρύθμισης της ανάρτησης Sport Select (έξτρα).

[Πηγή Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube