Παρουσιάστρια ανακαλύπτει στον «αέρα» το θάνατο του συζύγου της σε αυτοκινητικό [video]

Παρουσιάστρια ανακαλύπτει στον «αέρα» το θάνατο του συζύγου της σε αυτοκινητικό [video]

Ήταν σχεδόν βέβαιη ότι το συμβάν αφορούσε το σύζυγό της, αλλά δεν εγκατέλειψε το στούντιο παρά μόνο όταν ολοκλήρωσε την είδηση.

Στο τελείωμα τηλεοπτικής εκπομπής στην Ινδία το περασμένο Σαββάτο το πρωί, οι Hindustan Times ανέφεραν ότι η παρουσιάστρια έδωσε την είδηση που της ήρθε από τη Σύνταξη για ένα μοιραίο αυτοκινητικό ατύχημα, για το οποίο σχεδόν ήταν βέβαιη ότι έχει εμπλακεί ο σύζυγός της. Τελικά, κατάφερε με ψυχραιμία να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Οι Hindustan Times, ημερήσια εφημερίδα της Ινδίας, ανέφερε ότι η παρουσιάστρια ήταν η Supreet Kaur, δημοσιογράφος με 9χρονη εμπειρία στο τηλεοπτικό κανάλι IBC-24. Ένας ρεπόρτερ τηλεφώνησε στο κανάλι κατά τη διάρκεια της βάρδιας της στον «αέρα» με το νέο ότι συνέβη ένα δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα Renault Duster, με τρεις νεκρούς από τους πέντε επιβαίνοντες.

Ο ρεπόρτερ δεν έδωσε ονόματα, αλλά η Kaur γνώριζε ότι ο άνδρας της σχεδίαζε να ταξιδέψει στο δρόμο απ’ όπου κάλεσε ο ρεπόρτερ, περίπου την ώρα που της τηλεφώνησε. Γνώριζε επίσης ότι ο σύζυγός της ταξίδευε με ένα Duster και τέσσερις ανθρώπους ακόμη.

Οι Hindustan Times ανέφεραν ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν από τον ρεπόρτερ ήταν αρκετές για να δώσουν τη βάσιμη πιθανότητα στην Kaur ότι αυτό μπορεί να αφορούσε το σύζυγό της, όπως και επαληθεύτηκε. Η εφημερίδα ανέφερε ότι η Kaur, 28 ετών, που παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο, κατάφερε να διαχειριστεί το γεγονός χωρίς να καταρρεύσει, μέχρι που βγήκε από το στούντιο της τηλεοπτικής μετάδοσης. Συνέχισε δε τη μετάδοση, επί δεκάλεπτο, ακόμα κι όταν οι πιξελαρισμένες εικόνες από το δυστύχημα εμφανίστηκαν στην οθόνη.

Απόσπασμα από την αναφορά:
«Πήρε την αίσθηση ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο του συζύγου της. Διάβασε το δελτίο Τύπου και μόνο όταν εγκατέλειψε το στούντιο, ξεκίνησε να τηλεφωνά στους συγγενείς της», είπε έμπειρος δημοσιογράφος των Hindustan Times.

Ο ίδιος δημοσιογράφος ανέφερε ότι η σύνταξη του καναλιού γνώριζε ότι ι σύζυγος της Kaur ήταν νεκρός, καθόσον αυτή ήταν στον «αέρα» εκφωνώντας της ειδήσεις. «Αλλά δεν της το είπαμε. Δεν είχαμε το κουράγιο».

Σε κάθε περίπτωση, το κουράγιο της Kaur ήταν αναντίρρητα ασύγκριτο. Σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορείς καν να το περιγράψεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube