Αστέρια και VIPs στο Mille Miglia 2013 [video]

Αστέρια και VIPs στο Mille Miglia 2013 [video]

Αστέρες του σινεμά, άλλοι VIPs και υπέροχες κλασικές Jaguar, που πήραν μέρος στον θρυλικό αγώνα, πρωταγωνιστούν στο video που έφτιαξε για την περίπτωση η βρετανική φίρμα.

Στο γύρο των 1.000 μιλίων (1.600 χιλιομέτρων) στην κεντρική Ιταλία, που γίνεται κάθε χρόνο για να τιμηθεί ο «Ωραιότερος Αγώνας του Κόσμου», συμμετείχαν φέτος προσωπικότητες που δέχτηκαν την πρόσκληση της Jaguar για να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

Πίσω από το τιμόνι τριών κλασικών Jaguar XK120 ήταν τα εξής οδηγικά ζευγάρια: ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις (δεν χρειάζεται συστάσεις) με τον Τζιμ Γιανόπουλος (πρόεδρος της Fox Films), ο Σερ Κρις Χόι (6 φορές ολυμπιονίκης στην ποδηλασία) με τον Άντι Ουόλας (νικητή στο Λε Μαν το 1988), και ο Ντέιβιντ Γκάντι με την Γιάσμιν Λε Μπον (top models και οι δύο).

Η παρέλαση των επίσημων συμμετοχών της Jaguar Heritage Racing διπλασιάστηκε με τρεις αγωνιστικές C-type. Τα ζευγάρια των οδηγών τους ήταν η ηθοποιός Χάνα Χέρτσπρουνγκ με τον διευθυντή Ευρώπης της Jaguar, Μπέρναρντ Κουντ, ο Άλεξ Μπάνκομπ (οδηγός αγώνων) με τον γνωστό δημοσιογράφο Κρις Χάρις, και ο Σαλβατόρε Φεραγκάμο (της γνωστής φίρμας παπουτσιών) με τον Μάικλ Κουίν, εγγονό του ιδρυτή της Jaguar, Σερ Ουίλιαμ Λάιονς.

Πάνω από 400 κλασικά αυτοκίνητα, δρόμου και αγωνιστικά, πήραν μέρος στο φετινό Mille Miglia, που έγινε από τις 16 έως τις 19 Μαϊου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube