Πρόγραμμα εξατομίκευσης για τη νέα BMW 4 Series Gran Coupé

Πρόγραμμα εξατομίκευσης για τη νέα BMW 4 Series Gran Coupé

H BMW έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και λεπτομέρειες του προγράμματος εξατομίκευσης της νέας 4 Series Gran Coupé.

H νέα 4 Series Gran Coupé υπό το πρόγραμμα εξατομίκευσης «Individual» που έδωσε στη δημοσιότητα η BMW, ξεκινά με τη βαφή του αμαξώματος σε μια απόχρωση που ονομάζει Moonstone Metallic και όπως υποστηρίζει «αναδεικνύει την κομφή σιλουέτα με τον ιδανικότερο τρόπο».

Οι αγοραστές μπορούν επίσης να παραγγείλουν αλουμινένιες ζάντες 19” σε σχέδιο με ακτίνες σχήματος «V».



Περνώντας στην καμπίνα, η βαυαρική εταιρεία προσφέρει δερμάτινη επένδυση στο ταμπλό με ξύλινες διακοσμήσεις με «νερά» ανοιχτόχρωμου ξύλου φλαμουριάς. Και αν αυτά δεν σας ακούγονται εντυπωσιακά, υπάρχουν επενδύσεις καθισμάτων από δέρμα Merino σε σοκολατί απόχρωση και με άσπρο φυτίλι για χρωματική αντίθεση, καθώς και ανάγλυφα ζωνάρια-ραφές.



Στο σημείο αυτό να επαναλάβουμε ότι η νέα BMW 4-Series Gran Coupé αρχικά θα διατεθεί με δίλιτρο 4κύλινδρο με 243 PS και 35,2 kgm στην 428i και με δίλιτρο τουρμποντίζελ με 184 PS στην 420d.

Αργότερα θα προστεθούν όλα τα μοτέρ που περιλαμβάνει και η γκάμα της στάνταρ 4 Series: Ο 3λιτρος 6κύλινδρος των 305 PS και 41,4 kgm στην 435i ο δίλιτρος τούρμπο με τους 184 PS στην 420i και ο detuned δίλιτρος τουρμποντίζελ με τους 143 PS στην 418d. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της BMW, η νέα 4 Series Gran Coupé αναμένεται να εμπλουτίσει την γκάμα των μοτέρ της με περισσότερες ντίζελ εκδόσεις στο άμεσο μέλλον.



Στα μοντέλα του λανσαρίσματος, την 428i και την 420d υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής του ηλεκτρονικού συστήματος τετρακίνησης της BMW, του xDrive. Επίσης προαιρετικά διατίθεται και η δυνατότητα της αλλαγής του στάνταρ χειροκίνητου 6ριού σασμάν με το αυτόματο 8άρι Steptronic.

[Πηγή  Facebook μέσω BMW Blog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube